Start Forums Bike Maintenance & Repair watchfulness happenstance door Reply To: watchfulness happenstance door

888starz_ibmn
Guest

Siedze tu od pol roku mniej wiecej, to chyba wystarczy zeby sie wypowiedziec. Wszedlem tu z polecenia znajomego, co wczesniej gral na jakiejs budce bez licencji. Wybor gier w 888starz jest ogromny — gdzies ponad 5000 pozycji, choc umowmy sie i tak grasz w te same 10 gier. Pragmatic, NetEnt i Microgaming dominuja, Gates of Olympus i Book of Dead sa na pierwszym miejscu w popularnych.

Pakiet powitalny to standardowo 100% do pierwszego depozytu plus jakies 30 free spinow. Przy zakladaniu konta z kodem czasem podbijaja pule. Natomiast jedna rzecz mnie wkurzyla — warunki obrotu to x35-x40, a na to masz raptem tydzien. Ja przy pierwszym podejsciu nie wyrobilem. Aktualne kody mozna podejrzec na [url=https://superprinttech.com/888-starz-bonus-przeglad-i-pelny-przewodnik]888 Starz Bonus – przegląd i pełny przewodnik[/url] jesli ktos chce porownac.

Depozyty startuja od jakichs 20 zlotych, karta Visa czy Mastercard dziala. Osobiscie wole BTC bo idzie najszybciej. Cashout na 888starz na e-wallet leci tego samego dnia, natomiast przelew na karte to juz loteria czasowa. Bez skanu dowodu nie wyplacisz — przeszla w niecala dobe.

Live to w wiekszosci Evolution i naprawde czuc roznice. Crazy Time, Lightning Roulette, blackjack — stoly chodza plynnie. Polskojezycznych stolow jest jednak malo. Z komorki gram najczesciej i nie ma zaciec, jest tez apka na Androida.

Obsluga w 888starz gada po polsku i to bez translatora. Odpowiedz przychodzi w kilka minut. Licencja to Curacao, wiec nie jest to UKGC, warto wiedziec. Ja sie tym nie przejmuje, ale wypada o tym wspomniec.