Start › Forums › Community & Events › defense › Reply To: defense
Gram tu od jakichs pieciu miesiecy, wiec chyba moge cos napisac. Podrzucil mi to kumpel z innego forum, bo mialem dosc gdzie sloty laduja sie normalnie. Gier jest tam od groma — jakies 3500 tytulow, przy czym polowy z tego nigdy nie odpale. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt maja tam najwiecej swojego, no i klasyki typu Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.
Bonus powitalny w Fiery Play to doplata 100% do 2000 zl plus 200 free spinow, rozbitych na pare pierwszych dni. Warunek obrotu to x35, co uwazam za w miare uczciwe, choc warto przeczytac warunki — maksymalny zaklad przy obrocie to jakies 5 zl i latwo sie na tym przejechac. Widzialem tez bonus bez wplaty, chyba 50 spinow, ale nie wiem czy dalej dziala. Aktualne promki mozecie sprawdzic na [url=https://spil.co.tz/2026/08/28/fier-play-w-polsce-praktyczny-przewodnik-po-uczciwych-kasynach-online]fiery play pl[/url] zanim sie zarejestrujecie.
Cala rejestracja to jakies dwie minuty, najnizsza wplata zaczyna sie od 40 zl. Zwykle ide karta, czasem Neteller, cashouty mialem chyba cztery — raz zeszlo pol dnia, raz czekalem dwa dni, przez KYC. Da sie tez krypto i podobno tam idzie najszybciej.
Wieczorami siedze glownie na zywo — Evolution robi tam stoly, sa polskojezyczni krupierzy przy ruletce, czego sie nie spodziewalem. Crazy Time leci non stop, choc ja tam bardziej ogladam niz gram. Stoly blackjacka maja przyzwoity wybor.
Gram glownie z komorki, przegladarkowo i szczerze — nie brakuje mi jej, chociaz przy slabszym zasiegu obraz potrafi sie zaciac. Maja papiery z Curacao, czyli standard w tej branzy — na razie nie mam sie do czego przyczepic. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku zwykle w kilka minut. Najbardziej denerwuje mnie zalew maili z promkami — wylaczylem w ustawieniach i spokoj.