Start Forums Advocacy & Infrastructure apparition happenstance door Reply To: apparition happenstance door

888starz_otmn
Guest

Ostro gram tu od zeszlej jesieni, wiec chyba moge cos napisac. Podrzucil mi link kolega z pracy, co wczesniej gral na jakiejs budce bez licencji. Lobby na 888starz jest naprawde spore — mowimy o ponad 4000 automatow, choc umowmy sie polowy nigdy nie odpalisz. Play’n GO, Pragmatic i Yggdrasil dominuja, Sweet Bonanza i Book of Dead siedza na gorze listy popularnych.

Pakiet powitalny kreci sie wokol 100% doladowania i do tego darmowe spiny. Wpisujac 888starz kod promocyjny przy rejestracji warunki sa odrobine lepsze. Ale jest haczyk — wymagany obrot wynosi 40-krotnosc, a na to masz raptem tydzien. Za pierwszym razem mi przepadlo. Aktualne kody mozna podejrzec na [url=https://kiwi.net.br/888starz-logowanie-co-warto-wiedziec]888starz kod promocyjny[/url] zanim klikniesz “zaloz konto”.

Wplaty minimum to okolo 20-40 zl, Visa, Mastercard, Skrill, Neteller — wszystko jest. Ja korzystam z Bitcoina bo nie czekam na weryfikacje banku. Cashout na 888starz w kryptowalutach schodzi ekspresowo, ale na karte potrafi zejsc i 2-3 dni. Dokumenty trzeba wrzucic — przeszla w niecala dobe.

Sekcja live to glownie Evolution i to widac po jakosci. Crazy Time i Monopoly Live — obraz nie tnie nawet na LTE. Polskojezycznych stolow jest jednak malo. Z komorki gram najczesciej i nie ma zaciec, jest tez apka na Androida.

Support 888starz odpowiada po polsku choc czasem widac kalki jezykowe. Odpowiedz przychodzi w kilka minut. Licencja to Curacao, co nie kazdemu podpasuje. Ja sie tym nie przejmuje, ale kazdy niech oceni sam.