Start › Forums › Gear & Tech › Lights & Safety Gadgets › Reply To: Lights & Safety Gadgets
Ogrywam sie tam od jakichs trzech miesiecy, no to wypada sie podzielic. Trafilem tam z polecenia kolegi, bo mialem dosc gdzie sloty laduja sie normalnie. Lobby jest naprawde spore — gdzies kolo 3000 pozycji, co prawda i tak grywam glownie na kilku. Play’n GO, Pragmatic i Yggdrasil sa tam najmocniej reprezentowane, no i klasyki typu Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.
Na start w Fiery Play daja 100% do 2000 zl razem z 100 free spinow, rozlozonych na kilka dni. Obrot to x30, co uwazam za znosne, ale czytajcie regulamin — max bet w trakcie odgrywania jest sztywno ustawiony i mozna to przegapic. Widzialem tez kod bez depozytu na 50 darmowych obrotow, bodajze na jakis czas. Aktualne promki mozecie sprawdzic na [url=https://takeda-seitai.com/2026/08/28/firespin-bonus-przeglad-oferty-warunki-obrotu-i-szybkie-wyplaty]fiery play com[/url] przed zalozeniem konta.
Rejestracja zajela mi doslownie chwila, min. depozyt wynosi 50 zl. Laduje karta Visa albo przez Skrilla, cashouty robilem trzy razy — raz zeszlo pol dnia, jeden raz przeciagnelo sie do prawie trzy dni, bo kazali doslac dowod. Da sie tez krypto choc sam nie probowalem.
Wieczorami siedze glownie na zywo — stoly od Evolution, na kilku stolach sa nasi krupierzy, czego sie nie spodziewalem. Crazy Time leci non stop, ale to loteria, nie strategia. Stoly blackjacka tez stoja otworem.
Nie ma osobnej aplikacji, ale strona na telefonie i szczerze — nie brakuje mi jej, chociaz na wolniejszym necie transmisja lubi sie ciac. Dzialaja na licencji Curacao, wiec bez cudow — na razie nie mam sie do czego przyczepic. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku i to zywy czlowiek, nie bot. Najbardziej denerwuje mnie to spam promocyjny na maila — wylaczylem w ustawieniach i spokoj.