Start › Forums › Community & Events › Unmasking the Ugliest Spider: A Recondite Plunge into Arachnoid Aesthetics › Reply To: Unmasking the Ugliest Spider: A Recondite Plunge into Arachnoid Aesthetics
Siedze tu od pol roku mniej wiecej, to chyba wystarczy zeby sie wypowiedziec. Trafilem tu przez kumpla, ktory wczesniej obstawial gdzie indziej. Biblioteka gier na 888starz mocno mnie zaskoczyla — jakies 6000 tytulow, choc umowmy sie polowy nigdy nie odpalisz. Pragmatic, NetEnt i Microgaming dominuja, Gates of Olympus i Sweet Bonanza siedza na gorze listy popularnych.
Pakiet powitalny kreci sie wokol 100% doladowania i do tego darmowe spiny. Jak wklepiesz kod bonusowy w formularzu czasem podbijaja pule. Tylko uwazajcie na jedno — obrot bonusem to x40, w dodatku czas leci szybko. Sam sie na tym przejechalem. Aktualne kody mozna podejrzec na [url=https://multimediacomputerbd.com/site-888starzpoland-pl-pelny-przeglad-bonusy-rejestracja-platnosci-i-gra-na-mobile]88starz kod promocyjny[/url] jesli ktos chce porownac.
Wplaty minimum to okolo 20-40 zl, karta Visa czy Mastercard dziala. Ja wyplacam w krypto bo schodzi w kilkanascie minut. Wyplaty w 888starz na portfele przychodzi w kilka godzin, za to na konto bankowe czekalem raz trzy dni. Dokumenty trzeba wrzucic — przeszla w niecala dobe.
Live to w wiekszosci Evolution i to widac po jakosci. Ruletka na zywo, blackjack, Crazy Time — krupierzy realni, jakosc obrazu ok. Szkoda tylko ze po polsku prawie nic nie ma. Z komorki gram najczesciej i nie ma zaciec, aplikacja tez jest.
Czat na 888starz jest po polsku choc czasem widac kalki jezykowe. Odpowiedz przychodzi w kilka minut. Dzialaja na licencji Curacao, co nie kazdemu podpasuje. Dla mnie liczy sie ze placa, ale kazdy niech oceni sam.