Start Forums Community & Events Unmasking the Ugliest Spider: A Recondite Plunge into Arachnoid Aesthetics Reply To: Unmasking the Ugliest Spider: A Recondite Plunge into Arachnoid Aesthetics

fiery_nxpi
Guest

Gram na kilku polskich kasynach od dobrych kilku lat i nie ukrywam te wszystkie budy zlewa mi sie w jedno. Do Fiery Play trafilem przez jakis watek na innym forum jakies pol roku temu i nie skasowalem konta, co u mnie jest komplementem. Biblioteka gier jest spore — cos kolo 2800 slotow, Pragmatic dominuje, Sweet Bonanza rzecz jasna w polecanych, ale dokopalem sie do troche rzeczy od Yggdrasil i Big Time Gaming, a to juz rzadkosc.

Pakiet powitalny jest w miare typowy: stowka do okolo 2000 zl i do tego 100 darmowych spinow, rozbite na kilka dni. Obrot x35 — do przezycia, ale uwazajcie na max bet, bo jest limit stawki przy odgrywaniu. Byl tez drobny bonus bez wplaty dla nowych, ale nie wiem czy dalej dziala. Biezace promocje mozecie podejrzec bezposrednio na [url=https://dewsworld.com]firey play[/url] zanim wplacicie, bo te liczby lubia sie zmieniac.

Sam proces zapisu trwala jakies trzy minuty, najnizsza wplata to 40 zl, wiec bez dramatu. Placilem Visa oraz Neteller, jest tez krypto, jesli ktos woli. Cashout przychodzi na portfel tego samego dnia, na konto bankowe potrwalo dluzej, ze dwa dni. Weryfikacja na start zajela dzien, ale to standard w licencjonowanych kasynach.

W dziale live siedze najczesciej — Evolution Gaming robi tam robote, prawdziwi krupierzy tez po polsku na kilku stolach. Crazy Time jak zawsze, chociaz w piatkowe wieczory stream potrafi przyciac. Na telefonie wszystko chodzi w przegladarce — appki brak, szkoda, choc mobilna wersja jest ogarnieta.

To co mnie faktycznie zirytowalo, to czat — w Fiery Play odpowiada po polsku, jednak po polnocy siedza tam juz tylko anglojezyczni. Zdarzylo sie czekac z 20 minut na czlowieka, potem poszlo sprawnie. Regulacja Curacao — nie MGA, jednak nigdy mi nic nie zablokowali.

Nie twierdze, ze Fiery Play jest jest czyms wyjatkowym — w praktyce to miejsce bez wiekszych wpadek. Wpadam po pracy za drobne i tyle.