Start Forums Site Support & Feedback Lhaneicoro Reply To: Lhaneicoro

fiery_wgpi
Guest

Siedze na paru polskich kasynach od dobrych kilku lat i szczerze mowiac te wszystkie budy zlewa mi sie w jedno. Do Fiery Play wpadlem przez jakis watek na innym forum jakies pol roku temu i jakos zostalem. Lobby nie jest male — w okolicach 2500 pozycji, Play’n GO siedzi tam mocno, Sweet Bonanza jak wszedzie na froncie, ale znalazlem tez troche tytulow Betsoft i NetEnt, a to juz rzadkosc.

Bonus powitalny to standard: do 100% do jakichs 2000 zl plus 100 spinow, dawkowane po 20 dziennie. Wager x35 — nie jest to gwalt, ale czytajcie regulamin, bo jak przewalisz max bet to bonus leci. Krazyl drobny bonus bez wplaty na 50 spinow, choc chyba juz wygasl. Biezace promocje zawsze warto zobaczyc bezposrednio na [url=https://dewsworld.com]fiery play com[/url] zanim wplacicie, bo z pamieci nie chce wprowadzac nikogo w blad.

Zakladanie konta trwala jakies trzy minuty, minimalna wplata wynosi 50 zl, wiec bez dramatu. Wplacalem Visa i przez Skrilla, dostepne jest tez BLIK-a i krypto. Kasa przychodzi do e-portfela w jakies 4-6 godzin, na karte zeszlo mi dwa dni. Weryfikacja na start to byla lekka meczarnia, ale to standard w licencjonowanych kasynach.

Na zywo jest naprawde niezle — stoly od Evolution ciagnie prawie wszystko, krupierzy tez po polsku na kilku stolach. Crazy Time i Monopoly Live jak zawsze, chociaz przy wiekszym obciazeniu wieczorem jakosc spada. Z komorki strona jest responsywna — appki brak, szkoda, ale strona jest lekka.

To co mnie faktycznie zirytowalo, to support — Fiery Play ma polskojezyczny czat, ale nad ranem siedza tam juz tylko anglojezyczni. Raz czekalem z 20 minut zanim ktos odpisal, ale sprawe zalatwili. Licencja jest Curacao — zadna Malta, jednak wyplacili mi wszystko co wygralem.

Nie twierdze, ze Fiery Play jest to jakas rewolucja — to po prostu miejsce bez wiekszych wpadek. Wpadam wieczorami po pare stowek i nic wiecej mi nie trzeba.