Start Forums Bike Maintenance & Repair steadfastbond Reply To: steadfastbond

fiery_cmpi
Guest

Gram na dwoch-trzech polskich kasynach dluzej niz wypada sie przyznac i szczerze mowiac jedna z druga jest kalka siebie nawzajem. Do Fiery Play wpadlem przez jakis watek na innym forum pozna zima i nie skasowalem konta, co u mnie jest komplementem. Katalog jest spore — w okolicach 2800 slotow, Play’n GO dominuje, Book of Dead rzecz jasna w polecanych, ale dokopalem sie do pare rzeczy od Yggdrasil i Big Time Gaming, a to juz rzadkosc.

Pakiet powitalny jest w miare typowy: do 100% do 2000 zl oraz 100 spinow, rozbite na kilka dni. Obrot x35 — nie jest to gwalt, ale czytajcie regulamin, bo przy bonusie obowiazuje limit spinu. Byl tez jakis kod bez depozytu dla nowych, nie testowalem osobiscie. Aktualne warunki mozecie podejrzec u zrodla na [url=https://dewsworld.com]sprawdź tutaj[/url] przed rejestracja, bo te liczby lubia sie zmieniac.

Zakladanie konta zajela mi moze piec minut, minimalna wplata zaczyna sie od 40 zl, wiec bez dramatu. Placilem Mastercardem i przez Skrilla, jest tez BLIK-a i krypto. Cashout schodzi na portfel tego samego dnia, przelewem zeszlo mi dwa dni. Sprawdzanie dokumentow na start zajela dzien, ale Curacao wymusza takie rzeczy.

Na zywo siedze najczesciej — stoly od Evolution ciagnie prawie wszystko, zywi krupierzy i owszem, sa tez polskie stoly. Crazy Time i Monopoly Live wiadomo, tylko ze w piatkowe wieczory stream potrafi przyciac. Mobilnie strona jest responsywna — appki brak, i to jest moj glowny zgrzyt, ale strona jest lekka.

Czego nie lubie, to support — w Fiery Play gada po polsku, ale w nocy zostaje tylko angielski. Zdarzylo sie czekac dwadziescia minut na odpowiedz, potem poszlo sprawnie. Papiery jest Curacao — nie MGA, ale wyplacili mi wszystko co wygralem.

Nie twierdze, ze Fiery Play deklasuje konkurencje — w praktyce to miejsce bez wiekszych wpadek. Wpadam weekendami po pare stowek i na tym koniec.