Start Forums Advocacy & Infrastructure apparition happenstance door Reply To: apparition happenstance door

fiery_cgpi
Guest

Siedze na dwoch-trzech polskich kasynach dluzej niz wypada sie przyznac i prawde mowiac wiekszosc z nich wyglada identycznie. Do Fiery Play zawitalem z polecenia kolegi z pracy jakies pol roku temu i jakos zostalem. Lobby jest spore — cos kolo 2500 slotow, Pragmatic siedzi tam mocno, Sweet Bonanza oczywiscie na froncie, ale znalazlem tez pare starszych NetEntow, co mnie mile zaskoczylo.

Bonus powitalny nie jest rewolucja: do 100% do jakichs 1500 zl plus 150 darmowych spinow, rozbite na kilka dni. Wager x30 — nie jest to gwalt, ale czytajcie regulamin, bo jak przewalisz max bet to bonus leci. Krazyl drobny bonus bez wplaty dla nowych, ale nie wiem czy dalej dziala. Biezace promocje zawsze warto zobaczyc na [url=https://dewsworld.com]fiery play[/url] przed rejestracja, zeby nie bylo, ze klamie.

Sam proces zapisu zajela mi jakies trzy minuty, minimalna wplata zaczyna sie od 40 zl, wiec bez dramatu. Placilem Visa i raz Skrillem, obsluguja tez BLIK-a i krypto. Kasa schodzi na portfel w jakies 4-6 godzin, przelewem zeszlo mi dwa dni. Weryfikacja przed pierwszym cashoutem troche mnie wkurzyla, ale Curacao wymusza takie rzeczy.

Na zywo jest naprawde niezle — Evolution robi tam robote, zywi krupierzy w tym polskojezyczne stoly. Crazy Time i Monopoly Live jak zawsze, tylko ze w godzinach szczytu stream potrafi przyciac. Na telefonie wszystko chodzi w przegladarce — aplikacji nie znalazlem, co mi troche przeszkadza, ale strona jest lekka.

Jedyna rzecz, ktora mnie wnerwila, to czat — Fiery Play odpowiada po polsku, ale nad ranem zostaje tylko angielski. Kiedys zeszlo mi prawie pol godziny na odpowiedz, choc problem ogarneli. Papiery z Curacao — zadna Malta, ale wyplacili mi wszystko co wygralem.

Nie twierdze, ze Fiery Play to jakas rewolucja — w praktyce to miejsce bez wiekszych wpadek. Odpalam weekendami na male stawki i na tym koniec.