Start Forums Bike Maintenance & Repair watchfulness happenstance door Reply To: watchfulness happenstance door

fiery_tepi
Guest

Gram na dwoch-trzech polskich kasynach od lat i nie ukrywam jedna z druga jest kalka siebie nawzajem. Do Fiery Play zreszta trafilem przypadkiem jakies pol roku temu i zostalem dluzej niz planowalem. Biblioteka gier jest spore — w okolicach 2800 automatow, Pragmatic siedzi tam mocno, Book of Dead oczywiscie na froncie, ale dokopalem sie do pare starszych NetEntow, czego sie nie spodziewalem.

Bonus powitalny to standard: 100% do okolo 1500 zl oraz 150 free spinow, rozbite na kilka dni. Wager x35 — nie jest to gwalt, ale uwazajcie na max bet, bo jest limit stawki przy odgrywaniu. Widzialem tez jakis kod bez depozytu na kilkadziesiat spinow, choc chyba juz wygasl. Biezace promocje mozecie podejrzec na [url=https://dewsworld.com]fiery play polska[/url] przed rejestracja, zeby nie bylo, ze klamie.

Rejestracja zeszla moze piec minut, minimalna wplata to 40 zl, co jest norma. Wplacalem Mastercardem i raz Skrillem, dostepne jest tez krypto, jesli ktos woli. Cashout przychodzi na portfel w jakies 4-6 godzin, na konto bankowe zeszlo mi dwa dni. Weryfikacja przy pierwszej wyplacie troche mnie wkurzyla, ale to standard w licencjonowanych kasynach.

Na zywo jest naprawde niezle — Evolution Gaming ciagnie prawie wszystko, krupierzy i owszem, sa tez polskie stoly. Lightning Roulette jak zawsze, choc przy wiekszym obciazeniu wieczorem jakosc spada. Na telefonie dziala przez przegladarke — dedykowanej apki nie ma, szkoda, w sumie da sie zyc.

To co mnie faktycznie zirytowalo, to czat — u nich w Fiery Play odpowiada po polsku, ale w nocy zostaje tylko angielski. Raz czekalem z 20 minut zanim ktos odpisal, potem poszlo sprawnie. Papiery z Curacao — zadna Malta, ale na razie zero problemow z kasa.

Nie mowie, ze Fiery Play to jakas rewolucja — to po prostu porzadnie zrobiona strona. Wpadam wieczorami za drobne i nic wiecej mi nie trzeba.