Start Forums Community & Events defense Reply To: defense

fiery_lepi
Guest

Gram na paru polskich kasynach od lat i szczerze mowiac wiekszosc z nich zlewa mi sie w jedno. Do Fiery Play zreszta wpadlem z polecenia kolegi z pracy z piec miesiecy temu i jakos zostalem. Lobby nie jest male — w okolicach 3000 pozycji, Pragmatic jest wszedzie, Gates of Olympus jak wszedzie na froncie, ale znalazlem tez kilka rzeczy od Yggdrasil i Big Time Gaming, czego sie nie spodziewalem.

Oferta na start nie jest rewolucja: 100% do 1500 zl oraz 100 spinow, rozlozone w czasie. Obrot x40 — do przezycia, ale sprawdzcie limit zakladu, bo jest limit stawki przy odgrywaniu. Widzialem tez jakis no deposit na 50 spinow, choc chyba juz wygasl. Biezace promocje zawsze warto zobaczyc u zrodla na [url=https://dewsworld.com]fieryplay[/url] przed rejestracja, zeby nie bylo, ze klamie.

Sam proces zapisu trwala moze piec minut, min. depozyt to 40 zl, co jest norma. Robilem depozyt karta oraz Neteller, obsluguja tez krypto, jesli ktos woli. Kasa leci do e-portfela tego samego dnia, na konto bankowe zeszlo mi dwa dni. Weryfikacja przy pierwszej wyplacie to byla lekka meczarnia, ale tak maja wszyscy z licencja.

Na zywo siedze najczesciej — Evolution ciagnie prawie wszystko, zywi krupierzy i owszem, sa tez polskie stoly. Crazy Time jak zawsze, choc w piatkowe wieczory jakosc spada. Mobilnie strona jest responsywna — appki brak, szkoda, w sumie da sie zyc.

Czego nie lubie, to czat — u nich w Fiery Play gada po polsku, jednak po polnocy przechodzi na angielski. Zdarzylo sie czekac prawie pol godziny na czlowieka, ale sprawe zalatwili. Licencja Curacao — nie MGA, ale nigdy mi nic nie zablokowali.

Daleki jestem od tego, zeby mowic, ze Fiery Play to jakas rewolucja — w praktyce to porzadnie zrobiona strona. Wpadam po pracy za drobne i na tym koniec.