Start Forums Site Support & Feedback FobertDut Reply To: FobertDut

fiery_sopi
Guest

Gram na dwoch-trzech polskich kasynach dluzej niz wypada sie przyznac i szczerze mowiac jedna z druga jest kalka siebie nawzajem. Do Fiery Play trafilem przez jakis watek na innym forum jakies pol roku temu i jakos zostalem. Lobby robi wrazenie — cos kolo 3000 slotow, Play’n GO dominuje, Gates of Olympus oczywiscie na froncie, ale znalazlem tez pare tytulow Betsoft i NetEnt, a to juz rzadkosc.

Oferta na start nie jest rewolucja: 100% do 2000 zl plus 100 darmowych spinow, dawkowane po 20 dziennie. Wager x35 — da sie zrobic, ale czytajcie regulamin, bo jest limit stawki przy odgrywaniu. Byl tez jakis kod bez depozytu na kilkadziesiat spinow, ale nie wiem czy dalej dziala. Aktualne warunki najlepiej sprawdzic u zrodla na [url=https://dewsworld.com]fieryplay[/url] zanim wplacicie, bo te liczby lubia sie zmieniac.

Rejestracja trwala jakies trzy minuty, min. depozyt zaczyna sie od 40 zl, co jest norma. Robilem depozyt Mastercardem i przez Skrilla, dostepne jest tez BLIK-a i krypto. Wyplata leci do e-portfela tego samego dnia, na karte czekalem dwa dni robocze. Weryfikacja na start zajela dzien, ale Curacao wymusza takie rzeczy.

W dziale live spedzam najwiecej czasu — stoly od Evolution ciagnie prawie wszystko, zywi krupierzy w tym polskojezyczne stoly. Crazy Time wiadomo, chociaz w piatkowe wieczory stream potrafi przyciac. Na telefonie wszystko chodzi w przegladarce — appki brak, szkoda, w sumie da sie zyc.

To co mnie faktycznie zirytowalo, to czat — Fiery Play ma polskojezyczny czat, ale nad ranem przechodzi na angielski. Kiedys zeszlo mi prawie pol godziny na odpowiedz, potem poszlo sprawnie. Regulacja jest Curacao — nie jest to MGA, za to wyplacili mi wszystko co wygralem.

Daleki jestem od tego, zeby mowic, ze Fiery Play jest czyms wyjatkowym — to po prostu miejsce bez wiekszych wpadek. Wpadam po pracy za drobne i nic wiecej mi nie trzeba.