Start Forums Advocacy & Infrastructure You Can Scream Epub File Reply To: You Can Scream Epub File

fiery_gxpi
Guest

Siedze na dwoch-trzech polskich kasynach od lat i nie ukrywam jedna z druga jest kalka siebie nawzajem. Do Fiery Play wpadlem z polecenia kolegi z pracy pozna zima i zostalem dluzej niz planowalem. Biblioteka gier robi wrazenie — w okolicach 2800 slotow, Play’n GO jest wszedzie, Sweet Bonanza rzecz jasna na froncie, ale dokopalem sie do troche starszych NetEntow, co mnie mile zaskoczylo.

Oferta na start jest w miare typowy: stowka do 2500 zl plus 100 free spinow, rozbite na kilka dni. Wager x40 — da sie zrobic, ale uwazajcie na max bet, bo przy bonusie obowiazuje limit spinu. Byl tez jakis no deposit na kilkadziesiat spinow, choc chyba juz wygasl. Aktualne warunki zawsze warto zobaczyc u zrodla na [url=https://dewsworld.com]fiery play polska[/url] przed rejestracja, bo te liczby lubia sie zmieniac.

Sam proces zapisu trwala jakies trzy minuty, najnizsza wplata wynosi 50 zl, wiec bez dramatu. Wplacalem karta i raz Skrillem, jest tez Bitcoina i kilka altow. Kasa przychodzi na Skrilla w jakies 4-6 godzin, na karte potrwalo dluzej, ze dwa dni. KYC przed pierwszym cashoutem zajela dzien, ale Curacao wymusza takie rzeczy.

Na zywo siedze najczesciej — stoly od Evolution odpowiada za wiekszosc stolow, zywi krupierzy w tym polskojezyczne stoly. Lightning Roulette jak zawsze, tylko ze w piatkowe wieczory jakosc spada. Z komorki wszystko chodzi w przegladarce — dedykowanej apki nie ma, szkoda, ale strona jest lekka.

To co mnie faktycznie zirytowalo, to czat — Fiery Play odpowiada po polsku, ale w nocy przechodzi na angielski. Zdarzylo sie czekac prawie pol godziny na czlowieka, ale sprawe zalatwili. Licencja Curacao — nie jest to MGA, ale nigdy mi nic nie zablokowali.

Daleki jestem od tego, zeby mowic, ze Fiery Play jest czyms wyjatkowym — jest to zwyczajnie porzadnie zrobiona strona. Wpadam weekendami za drobne i tyle.