Start › Forums › Community & Events › defense › Reply To: defense
Siedze na tej stronie od jakichs osmiu miesiecy, w zasadzie same automaty, wiec moge cos napisac. Lobby w 888starz jest naprawde duze — gdzies ze 3000 tytulow, z czego polowa to pewnie klony. Play’n GO dominuje — klasyki typu Gates of Olympus chodza non stop, ale mam tez slabosc do Book of Dead. Do tego Microgaming, Betsoft, troche BTG jak ktos lubi wysoka zmiennosc.
Live to Evolution, co samo w sobie mowi wszystko. Realni krupierzy, stoly po polsku tez sie trafiaja, te wszystkie teleturnieje typu Crazy Time wieczorem ciezko usiasc. To co mi przeszkadza — stream lubi przyciac przy gorszym wifi, no ale to juz nie ich problem pewnie.
Powitalny pakiet w 888starz to podwojenie wplaty do mniej wiecej 1500 zl + 150 spinow, rozbite na kilka depozytow. Obrot x35 i szczerze mowiac to nie jest bulka z maslem. Dostalem kiedys kilkadziesiat spinow bez wplaty po potwierdzeniu konta, z czego nic wielkiego nie wyszlo. Aktualne kody i promki mozna sprawdzic na [url=https://shezaciszepiekna.pl/888starz-android-kompletny-przewodnik-dla-polskich-graczy]888starz apk[/url] zanim sie zarejestrujesz. Minimalny depozyt w okolicach 20-25 zl, konto zakladasz w chwile, z tym ze dokumenty warto wrzucic na starcie.
Wyplaty sa ok, bez dramatow. E-portfele typu Skrill wchodzi mi tego samego dnia, Visa/Mastercard wolniej, do trzech dni. Bitcoin schodzi najszybciej — w krypto dostalem kase tego samego dnia w kwadrans. Obsluga 888starz gada po polsku, odpowiedz zwykle w pare minut, z tym ze raz dostalem czyste kopiuj-wklej.
Z telefonu korzystam najwiecej — strona mobilna dziala plynnie, do tego wypuscili 888 starz app. Zainstalowalem, glownie dla powiadomien, dziala stabilnie. Jedna uwaga — po sieci krazy cos w stylu 888starz apk mod, omijajcie szerokim lukiem, sciagajcie tylko z oficjalnego zrodla. Licencja Curacao — nie jest to unijna, kazdy sam ocenia czy mu to pasuje.