Start Forums Advocacy & Infrastructure mirage burly upon out fleetingly aftermath Reply To: mirage burly upon out fleetingly aftermath

888starz_oakn
Guest

Siedze na tej stronie od zeszlej zimy, w zasadzie same automaty, wiec moge cos napisac. Wybor gier w 888starz jest gruby — grubo ponad 3000 automatow, choc spora czesc to podobne do siebie klony. NetEnt dominuje — Gates of Olympus i Sweet Bonanza chodza non stop, ale mam tez slabosc do Book of Dead. Znalazlem sporo Yggdrasil i BTG jesli ktos woli ostrzejsze gry.

Live to Evolution, wiec wiadomo czego sie spodziewac. Zywi krupierzy, sa nawet polskojezyczne stoly, te wszystkie teleturnieje typu Crazy Time wieczorem ciezko usiasc. Minus — czasem klatkuje na slabszym necie, ale to raczej moja wina niz ich.

Bonus powitalny na 888starz to 100% do jakichs 1500 zl plus 150 free spinow, rozlozone na pierwsze wplaty. Obrot x35 co jest w miare uczciwe, ale bez cudow. Dostalem kiedys kilkadziesiat spinow bez wplaty po weryfikacji maila, raczej na sprobowanie niz na wygrana. Biezace oferty zobaczysz w [url=https://graemewattsphotography.com/888starz-bonus-code-2022-krok-po-kroku-rejestracja-aktywacja-i-szybkie-wyplaty]888starz bonus code 2022 – krok po kroku rejestracja, aktywacja i szybkie wypłaty[/url] zanim sie zarejestrujesz. Wplacic mozna od okolo 20 zl, rejestracja zajmuje doslownie minute, tylko KYC lepiej ogarnac od razu.

Cashouty sa ok, bez dramatow. Skrill wchodzi mi tego samego dnia, Visa/Mastercard wolniej, do trzech dni. Platnosci krypto sa najwygodniejsze — BTC mialem na portfelu w pol godziny. Support w 888starz odpowiada po polsku, odpowiedz zwykle w pare minut, chociaz zdarzyl sie jeden gosc odpowiadajacy szablonami.

Na telefonie gram najczesciej — wersja przegladarkowa jest lekka, do tego wypuscili 888 starz app. Zainstalowalem, glownie dla powiadomien, smiga bez crashy. Uwaga na marginesie — kraza lewe pliki podszywajace sie pod apk mod, omijajcie szerokim lukiem, sciagajcie tylko z oficjalnego zrodla. Licencja Curacao — czyli nie polski regulator, to juz kwestia indywidualna.