Start › Forums › Site Support & Feedback › false suspicion happenstance door › Reply To: false suspicion happenstance door
Gram tu od jakichs osmiu miesiecy, glownie sloty, wiec napisze pare slow. W 888starz katalog gier jest spory — jakies 3-4 tysiace pozycji, choc spora czesc to podobne do siebie klony. Pragmatic Play dominuje — klasyki typu Gates of Olympus chodza non stop, a ja i tak wracam do Book of Dead. Jest tez Yggdrasil i Big Time Gaming jak ktos lubi wysoka zmiennosc.
Sekcja live jedzie na Evolution, czyli standard. Prawdziwi krupierzy, sa nawet polskojezyczne stoly, Crazy Time i Monopoly Live sa chyba najbardziej oblegane wieczorami. Jedno co mnie wkurza — przy slabszym laczu potrafi sie zaciac, no ale to juz nie ich problem pewnie.
Startowy bonus w 888starz wynosi 100% do okolo 1500 zl i 150 darmowych spinow, rozbite na kilka depozytow. Wager to x35 i powiem wprost — to trzeba odrobic. Trafil mi sie drobny no deposit za sama rejestracje, raczej na sprobowanie niz na wygrana. Swieze promocje sa opisane w [url=https://hdtelecoms.co.za/888starz-bet-no-deposit-bonus-krok-po-kroku-rejestracja-i-odbior-darmowych-srodkow]888 starz app[/url] zanim sie zarejestrujesz. Wplacic mozna od okolo 20 zl, konto zakladasz w chwile, tylko KYC lepiej ogarnac od razu.
Wyplaty ida raczej szybko. Skrill mam w kilka godzin, przelew na karte potrafi isc 2-3 dni robocze. Krypto dziala najlepiej — ostatnio wyplacalem w USDT i bylo po 20 minutach. Czat w 888starz dziala po polsku, odpowiedz zwykle w pare minut, z tym ze raz dostalem czyste kopiuj-wklej.
Na telefonie gram najczesciej — mobilka chodzi bez zarzutu, ale jest tez 888starz apk do pobrania. Zainstalowalem, glownie dla powiadomien, smiga bez crashy. Jedna uwaga — kraza lewe pliki podszywajace sie pod apk mod, nie dotykajcie tego, sciagajcie tylko z oficjalnego zrodla. Dzialaja na licencji Curacao — czyli nie polski regulator, to juz kwestia indywidualna.