Start Forums Site Support & Feedback false suspicion happenstance door Reply To: false suspicion happenstance door

fiery_repi
Guest

Bywam na dwoch-trzech polskich kasynach dluzej niz wypada sie przyznac i szczerze mowiac jedna z druga zlewa mi sie w jedno. Do Fiery Play zreszta trafilem przypadkiem z piec miesiecy temu i jakos zostalem. Katalog robi wrazenie — w okolicach 2800 automatow, Play’n GO jest wszedzie, Book of Dead jak wszedzie na pierwszej stronie, ale znalazlem tez pare starszych NetEntow, co mnie mile zaskoczylo.

Oferta na start jest w miare typowy: 100% do jakichs 2000 zl oraz 150 free spinow, rozbite na kilka dni. Warunek obrotu x30 — do przezycia, ale uwazajcie na max bet, bo przy bonusie obowiazuje limit spinu. Byl tez jakis no deposit na 50 spinow, nie testowalem osobiscie. Regulamin i kody zawsze warto zobaczyc na [url=https://dewsworld.com]fiery play polska[/url] bo to sie zmienia co miesiac, bo te liczby lubia sie zmieniac.

Sam proces zapisu trwala moze piec minut, najnizsza wplata wynosi 50 zl, co jest norma. Wplacalem karta i raz Skrillem, jest tez BLIK-a i krypto. Wyplata leci do e-portfela w jakies 4-6 godzin, przelewem zeszlo mi dwa dni. Sprawdzanie dokumentow na start to byla lekka meczarnia, ale tak maja wszyscy z licencja.

W dziale live jest naprawde niezle — Evolution Gaming odpowiada za wiekszosc stolow, krupierzy tez po polsku na kilku stolach. Crazy Time i Monopoly Live jak zawsze, tylko ze w godzinach szczytu obraz mi sie raz zacial. Mobilnie dziala przez przegladarke — dedykowanej apki nie ma, i to jest moj glowny zgrzyt, choc mobilna wersja jest ogarnieta.

Czego nie lubie, to support — Fiery Play odpowiada po polsku, jednak po polnocy przechodzi na angielski. Zdarzylo sie czekac z 20 minut zanim ktos odpisal, choc problem ogarneli. Regulacja Curacao — zadna Malta, jednak nigdy mi nic nie zablokowali.

Nie mowie, ze Fiery Play jest deklasuje konkurencje — jest to zwyczajnie miejsce bez wiekszych wpadek. Wpadam weekendami po pare stowek i tyle.