Start › Forums › Site Support & Feedback › FobertDut › Reply To: FobertDut
Gram na kilku polskich kasynach od dobrych kilku lat i prawde mowiac te wszystkie budy jest kalka siebie nawzajem. Do Fiery Play zawitalem przypadkiem jakies pol roku temu i zostalem dluzej niz planowalem. Biblioteka gier robi wrazenie — cos kolo 2800 pozycji, Pragmatic siedzi tam mocno, Gates of Olympus jak wszedzie w polecanych, ale znalazlem tez kilka tytulow Betsoft i NetEnt, co mnie mile zaskoczylo.
Bonus powitalny nie jest rewolucja: 100% do okolo 1500 zl oraz 200 darmowych spinow, rozbite na kilka dni. Warunek obrotu x40 — da sie zrobic, ale czytajcie regulamin, bo jest limit stawki przy odgrywaniu. Byl tez jakis no deposit na 50 spinow, nie testowalem osobiscie. Aktualne warunki mozecie podejrzec bezposrednio na [url=https://dewsworld.com]fiery play[/url] bo to sie zmienia co miesiac, zeby nie bylo, ze klamie.
Zakladanie konta zajela mi doslownie chwile, najnizsza wplata to 40 zl, wiec bez dramatu. Placilem karta i raz Skrillem, jest tez krypto, jesli ktos woli. Kasa schodzi do e-portfela w kilka godzin, przelewem potrwalo dluzej, ze dwa dni. Sprawdzanie dokumentow przy pierwszej wyplacie troche mnie wkurzyla, ale to standard w licencjonowanych kasynach.
Na zywo siedze najczesciej — stoly od Evolution robi tam robote, prawdziwi krupierzy tez po polsku na kilku stolach. Crazy Time wiadomo, tylko ze przy wiekszym obciazeniu wieczorem jakosc spada. Z komorki dziala przez przegladarke — dedykowanej apki nie ma, i to jest moj glowny zgrzyt, ale strona jest lekka.
To co mnie faktycznie zirytowalo, to czat — w Fiery Play gada po polsku, ale w nocy siedza tam juz tylko anglojezyczni. Raz czekalem prawie pol godziny na czlowieka, ale sprawe zalatwili. Papiery jest Curacao — nie MGA, jednak nigdy mi nic nie zablokowali.
Nie twierdze, ze Fiery Play jest deklasuje konkurencje — to po prostu porzadnie zrobiona strona. Odpalam weekendami za drobne i tyle.