Start Forums Site Support & Feedback Lhaneicoro Reply To: Lhaneicoro

888starz_yfkn
Guest

Siedze na tej stronie od zeszlej zimy, w zasadzie same automaty, wiec napisze pare slow. W 888starz katalog gier jest spory — jakies 3-4 tysiace pozycji, z tym ze czesc to praktycznie te same gry w innych skorkach. NetEnt jest wszedzie — klasyki typu Gates of Olympus chodza non stop, a ja i tak wracam do Book of Dead. Jest tez Yggdrasil i Big Time Gaming jak ktos lubi wysoka zmiennosc.

Live to Evolution, wiec wiadomo czego sie spodziewac. Zywi krupierzy, sa nawet polskojezyczne stoly, te wszystkie teleturnieje typu Crazy Time sa chyba najbardziej oblegane wieczorami. Minus — stream lubi przyciac przy gorszym wifi, ale to raczej moja wina niz ich.

Powitalny pakiet w 888starz to podwojenie wplaty do mniej wiecej 1500 zl + 150 spinow, rozlozone na pierwsze wplaty. Obrot x35 co jest w miare uczciwe, ale bez cudow. Trafil mi sie drobny no deposit za sama rejestracje, raczej na sprobowanie niz na wygrana. Aktualne kody i promki mozna sprawdzic na [url=https://adeel.letsparleyconsulting.com/888starz-no-deposit-bonus-przewodnik-po-bezpieczenstwie]888starz no deposit bonus – przewodnik po bezpieczeństwie[/url] jesli komus sie chce grzebac. Minimalna wplata to jakies 20 zl, rejestracja zajmuje doslownie minute, z tym ze dokumenty warto wrzucic na starcie.

Wyplaty schodza u nich calkiem sprawnie. Skrill i Neteller zwykle tego samego wieczora, Visa/Mastercard wolniej, do trzech dni. Platnosci krypto sa najwygodniejsze — BTC mialem na portfelu w pol godziny. Czat w 888starz dziala po polsku, czat na zywo, srednio kilka minut czekania, z tym ze raz dostalem czyste kopiuj-wklej.

Na telefonie gram najczesciej — wersja przegladarkowa jest lekka, ale jest tez 888starz apk do pobrania. Zainstalowalem, glownie dla powiadomien, dziala stabilnie. Uwaga na marginesie — widzialem gdzies podrobione wersje typu apk mod, to prosta droga do utraty konta, bierzcie plik wylacznie ze strony operatora. Dzialaja na licencji Curacao — wiadomo, nie polska, kto gra z Polski, ten wie jak to wyglada.