Start Forums Community & Events Unmasking the Ugliest Spider: A Recondite Plunge into Arachnoid Aesthetics Reply To: Unmasking the Ugliest Spider: A Recondite Plunge into Arachnoid Aesthetics

888starz_hwmn
Guest

Gram tu od zeszlej jesieni, wiec chyba moge cos napisac. Trafilem tu przez kumpla, ktory wczesniej obstawial gdzie indziej. Biblioteka gier na 888starz mocno mnie zaskoczyla — mowimy o ponad 4000 automatow, choc szczerze mowiac wiekszosci i tak nikt nie tknie. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt sa najbardziej widoczne, Gates of Olympus i Book of Dead siedza na gorze listy popularnych.

Bonus powitalny to 100% od wplaty plus jakies 30 free spinow. Wpisujac 888starz kod promocyjny przy rejestracji warunki sa odrobine lepsze. Ale jest haczyk — wymagany obrot wynosi 40-krotnosc, i termin jest krotki, bodajze 7 dni. Ja przy pierwszym podejsciu nie wyrobilem. Aktualne kody mozna podejrzec na [url=https://ottawavalleyscottishrite.com/888starz-bonus-za-rejestracje-przewodnik-po-bezpieczenstwie]888starz kod bonusowy[/url] zanim klikniesz “zaloz konto”.

Wplaty minimum to okolo 20-40 zl, karta Visa czy Mastercard dziala. Osobiscie wole BTC bo schodzi w kilkanascie minut. Kasa z 888starz na portfele przychodzi w kilka godzin, natomiast przelew na karte to juz loteria czasowa. Dokumenty trzeba wrzucic — u mnie zeszlo jakies 12 godzin.

Sekcja live to glownie Evolution co jest chyba najlepsza opcja na rynku. Ruletka na zywo, blackjack, Crazy Time — obraz nie tnie nawet na LTE. Szkoda tylko ze po polsku prawie nic nie ma. Mobilnie dziala bez zarzutu, jest tez apka na Androida.

Czat na 888starz jest po polsku choc czasem widac kalki jezykowe. Czekalem srednio 3-5 minut. Dzialaja na licencji Curacao, co dla czesci osob bedzie minusem. Mnie osobiscie nie przeszkadza, ale trzeba miec to z tylu glowy.