Start › Forums › Advocacy & Infrastructure › mirage burly upon out fleetingly aftermath › Reply To: mirage burly upon out fleetingly aftermath
Gram tu od pol roku mniej wiecej, wiec mam juz jakies zdanie. Trafilem tu przez kumpla, ktory wczesniej siedzial na innym serwisie. Biblioteka gier na 888starz mocno mnie zaskoczyla — jakies 6000 tytulow, choc nie oszukujmy sie i tak grasz w te same 10 gier. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt dominuja, Gates of Olympus i Sweet Bonanza wisza w topce.
Pakiet powitalny to 100% od wplaty z dorzuconymi 50 darmowymi spinami. Wpisujac 888starz kod promocyjny przy rejestracji czasem podbijaja pule. Ale jest haczyk — wymagany obrot wynosi 40-krotnosc, a na to masz raptem tydzien. Za pierwszym razem mi przepadlo. Swieze kody na 2026 wisza na [url=https://wpdev.oplogix.co/2026/08/28/888starz-kod-promocyjny-przewodnik-po-bonusie-warunkach-i-wyplatach]888Starz kod promocyjny – przewodnik po bonusie, warunkach i wypłatach[/url] zanim klikniesz “zaloz konto”.
Kasa schodza od 20 zl, Visa, Mastercard, Skrill, Neteller — wszystko jest. Ja wyplacam w krypto bo nie czekam na weryfikacje banku. Cashout na 888starz na e-wallet leci tego samego dnia, za to na konto bankowe czekalem raz trzy dni. Weryfikacja KYC to standard — zatwierdzili nastepnego dnia.
Live to w wiekszosci Evolution co jest chyba najlepsza opcja na rynku. Crazy Time i Monopoly Live — obraz nie tnie nawet na LTE. Brakuje polskiego krupiera, to minus. Z komorki gram najczesciej i nie ma zaciec, aplikacja tez jest.
Obsluga w 888starz gada po polsku i to bez translatora. Raz czekalem kwadrans, zwykle szybciej. Dzialaja na licencji Curacao, co dla czesci osob bedzie minusem. Dla mnie liczy sie ze placa, ale trzeba miec to z tylu glowy.