Start › Forums › Advocacy & Infrastructure › mirage burly upon out fleetingly aftermath › Reply To: mirage burly upon out fleetingly aftermath
Siedze tu od pol roku mniej wiecej, wiec mam juz jakies zdanie. Podrzucil mi link kolega z pracy, co wczesniej gral na jakiejs budce bez licencji. Wybor gier w 888starz jest ogromny — mowimy o ponad 4000 automatow, choc umowmy sie polowy nigdy nie odpalisz. Pragmatic, NetEnt i Microgaming sa najbardziej widoczne, Sweet Bonanza i Book of Dead wisza w topce.
Oferta na start kreci sie wokol 100% doladowania z dorzuconymi 50 darmowymi spinami. Przy zakladaniu konta z kodem czasem podbijaja pule. Natomiast jedna rzecz mnie wkurzyla — wymagany obrot wynosi 40-krotnosc, a na to masz raptem tydzien. Sam sie na tym przejechalem. Swieze kody na 2026 wisza na [url=https://s2english.fkip.unila.ac.id/888starz-ios-download-przeglad-opcje-i-przewodnik-2024]888starz kod promocyjny 2026[/url] jesli ktos chce porownac.
Depozyty schodza od 20 zl, karta Visa czy Mastercard dziala. Ja wyplacam w krypto bo schodzi w kilkanascie minut. Cashout na 888starz na e-wallet leci tego samego dnia, natomiast przelew na karte to juz loteria czasowa. Dokumenty trzeba wrzucic — zatwierdzili nastepnego dnia.
Sekcja live to glownie Evolution i to widac po jakosci. Crazy Time, Lightning Roulette, blackjack — krupierzy realni, jakosc obrazu ok. Polskojezycznych stolow jest jednak malo. Na telefonie wszystko smiga w przegladarce, aplikacja tez jest.
Support 888starz odpowiada po polsku choc czasem widac kalki jezykowe. Raz czekalem kwadrans, zwykle szybciej. Licencja to Curacao, co nie kazdemu podpasuje. Ja sie tym nie przejmuje, ale kazdy niech oceni sam.