Start › Forums › Advocacy & Infrastructure › map wholesome unforeseen series › Reply To: map wholesome unforeseen series
Ostro gram tu od jakichs czterech miesiecy, wiec chyba moge cos napisac. Trafilem tu przez kumpla, ktory wczesniej siedzial na innym serwisie. Lobby na 888starz jest naprawde spore — mowimy o ponad 4000 automatow, choc umowmy sie i tak grasz w te same 10 gier. Pragmatic, NetEnt i Microgaming zajmuja wiekszosc polki, Sweet Bonanza i Book of Dead wisza w topce.
Bonus powitalny to 100% od wplaty plus jakies 30 free spinow. Przy zakladaniu konta z kodem dostajesz troche wiecej. Tylko uwazajcie na jedno — obrot bonusem to x40, i termin jest krotki, bodajze 7 dni. Za pierwszym razem mi przepadlo. Swieze kody na 2026 wisza na [url=https://albiscare.co.uk/888starz-czy-legalny-w-polsce-przeglad-bonusy-i-opcje]888Starz – czy legalny w Polsce? Przegląd, bonusy i opcje[/url] jesli ktos chce porownac.
Depozyty schodza od 20 zl, karta Visa czy Mastercard dziala. Ja korzystam z Bitcoina bo schodzi w kilkanascie minut. Wyplaty w 888starz na e-wallet leci tego samego dnia, za to na konto bankowe czekalem raz trzy dni. Bez skanu dowodu nie wyplacisz — u mnie zeszlo jakies 12 godzin.
Sekcja live to glownie Evolution co jest chyba najlepsza opcja na rynku. Crazy Time, Lightning Roulette, blackjack — krupierzy realni, jakosc obrazu ok. Szkoda tylko ze po polsku prawie nic nie ma. Mobilnie dziala bez zarzutu, jest tez apka na Androida.
Support 888starz odpowiada po polsku i to nie brzmi jak automat. Raz czekalem kwadrans, zwykle szybciej. Papiery maja z Curacao, co dla czesci osob bedzie minusem. Mnie osobiscie nie przeszkadza, ale kazdy niech oceni sam.