Start Forums Advocacy & Infrastructure map wholesome unforeseen series Reply To: map wholesome unforeseen series

888starz_abmn
Guest

Ostro gram tu od jakichs czterech miesiecy, wiec chyba moge cos napisac. Trafilem tu przez kumpla, ktory wczesniej siedzial na innym serwisie. Lobby na 888starz jest naprawde spore — mowimy o ponad 4000 automatow, choc umowmy sie i tak grasz w te same 10 gier. Pragmatic, NetEnt i Microgaming zajmuja wiekszosc polki, Sweet Bonanza i Book of Dead wisza w topce.

Bonus powitalny to 100% od wplaty plus jakies 30 free spinow. Przy zakladaniu konta z kodem dostajesz troche wiecej. Tylko uwazajcie na jedno — obrot bonusem to x40, i termin jest krotki, bodajze 7 dni. Za pierwszym razem mi przepadlo. Swieze kody na 2026 wisza na [url=https://albiscare.co.uk/888starz-czy-legalny-w-polsce-przeglad-bonusy-i-opcje]888Starz – czy legalny w Polsce? Przegląd, bonusy i opcje[/url] jesli ktos chce porownac.

Depozyty schodza od 20 zl, karta Visa czy Mastercard dziala. Ja korzystam z Bitcoina bo schodzi w kilkanascie minut. Wyplaty w 888starz na e-wallet leci tego samego dnia, za to na konto bankowe czekalem raz trzy dni. Bez skanu dowodu nie wyplacisz — u mnie zeszlo jakies 12 godzin.

Sekcja live to glownie Evolution co jest chyba najlepsza opcja na rynku. Crazy Time, Lightning Roulette, blackjack — krupierzy realni, jakosc obrazu ok. Szkoda tylko ze po polsku prawie nic nie ma. Mobilnie dziala bez zarzutu, jest tez apka na Androida.

Support 888starz odpowiada po polsku i to nie brzmi jak automat. Raz czekalem kwadrans, zwykle szybciej. Papiery maja z Curacao, co dla czesci osob bedzie minusem. Mnie osobiscie nie przeszkadza, ale kazdy niech oceni sam.