Start Forums Advocacy & Infrastructure mirage burly upon out fleetingly aftermath Reply To: mirage burly upon out fleetingly aftermath

888starz_dnmn
Guest

Ostro gram tu od zeszlej jesieni, wiec chyba moge cos napisac. Podrzucil mi link kolega z pracy, co wczesniej gral na jakiejs budce bez licencji. Biblioteka gier na 888starz mocno mnie zaskoczyla — gdzies ponad 5000 pozycji, choc nie oszukujmy sie wiekszosci i tak nikt nie tknie. Pragmatic, NetEnt i Microgaming dominuja, Gates of Olympus i Book of Dead sa na pierwszym miejscu w popularnych.

Bonus powitalny kreci sie wokol 100% doladowania z dorzuconymi 50 darmowymi spinami. Jak wklepiesz kod bonusowy w formularzu dostajesz troche wiecej. Natomiast jedna rzecz mnie wkurzyla — wymagany obrot wynosi 40-krotnosc, i termin jest krotki, bodajze 7 dni. Za pierwszym razem mi przepadlo. Aktualne kody mozna podejrzec na [url=https://laptopshop.pe/888starz-no-deposit-bonus-code-rejestracja-i-krok-po-kroku]888starz kod promocyjny[/url] jesli ktos chce porownac.

Kasa schodza od 20 zl, Visa, Mastercard, Skrill, Neteller — wszystko jest. Osobiscie wole BTC bo nie czekam na weryfikacje banku. Wyplaty w 888starz w kryptowalutach schodzi ekspresowo, natomiast przelew na karte to juz loteria czasowa. Bez skanu dowodu nie wyplacisz — u mnie zeszlo jakies 12 godzin.

Sekcja live to glownie Evolution co jest chyba najlepsza opcja na rynku. Ruletka na zywo, blackjack, Crazy Time — stoly chodza plynnie. Szkoda tylko ze po polsku prawie nic nie ma. Z komorki gram najczesciej i nie ma zaciec, aplikacja tez jest.

Czat na 888starz jest po polsku i to nie brzmi jak automat. Raz czekalem kwadrans, zwykle szybciej. Papiery maja z Curacao, co dla czesci osob bedzie minusem. Mnie osobiscie nie przeszkadza, ale trzeba miec to z tylu glowy.