Start › Forums › Advocacy & Infrastructure › map wholesome unforeseen series › Reply To: map wholesome unforeseen series
Siedze tu od zeszlej jesieni, wiec mam juz jakies zdanie. Trafilem tu przez kumpla, ktory wczesniej siedzial na innym serwisie. Wybor gier w 888starz jest ogromny — jakies 6000 tytulow, choc umowmy sie wiekszosci i tak nikt nie tknie. Pragmatic, NetEnt i Microgaming sa najbardziej widoczne, Gates of Olympus i Sweet Bonanza siedza na gorze listy popularnych.
Bonus powitalny kreci sie wokol 100% doladowania z dorzuconymi 50 darmowymi spinami. Jak wklepiesz kod bonusowy w formularzu warunki sa odrobine lepsze. Ale jest haczyk — warunki obrotu to x35-x40, i termin jest krotki, bodajze 7 dni. Ja przy pierwszym podejsciu nie wyrobilem. Swieze kody na 2026 wisza na [url=https://admin.sunandainternational.org/888-starz-bonus-pelny-przewodnik-po-bonusie-warunkach-i-wyplatach]888starz kod promocyjny 2026[/url] zanim sie zarejestrujecie.
Depozyty schodza od 20 zl, karta Visa czy Mastercard dziala. Osobiscie wole BTC bo nie czekam na weryfikacje banku. Kasa z 888starz w kryptowalutach schodzi ekspresowo, natomiast przelew na karte to juz loteria czasowa. Weryfikacja KYC to standard — przeszla w niecala dobe.
Sekcja live to glownie Evolution i to widac po jakosci. Crazy Time, Lightning Roulette, blackjack — krupierzy realni, jakosc obrazu ok. Brakuje polskiego krupiera, to minus. Z komorki gram najczesciej i nie ma zaciec, jest tez apka na Androida.
Czat na 888starz jest po polsku i to nie brzmi jak automat. Odpowiedz przychodzi w kilka minut. Papiery maja z Curacao, wiec nie jest to UKGC, warto wiedziec. Dla mnie liczy sie ze placa, ale kazdy niech oceni sam.