Start › Forums › Advocacy & Infrastructure › mirage burly upon out fleetingly aftermath › Reply To: mirage burly upon out fleetingly aftermath
Gram tu od pol roku mniej wiecej, wiec chyba moge cos napisac. Podrzucil mi link kolega z pracy, co wczesniej gral na jakiejs budce bez licencji. Wybor gier w 888starz jest ogromny — gdzies ponad 5000 pozycji, choc nie oszukujmy sie i tak grasz w te same 10 gier. Play’n GO, Pragmatic i Yggdrasil dominuja, Sweet Bonanza i Book of Dead sa na pierwszym miejscu w popularnych.
Bonus powitalny kreci sie wokol 100% doladowania i do tego darmowe spiny. Przy zakladaniu konta z kodem warunki sa odrobine lepsze. Tylko uwazajcie na jedno — warunki obrotu to x35-x40, i termin jest krotki, bodajze 7 dni. Za pierwszym razem mi przepadlo. Biezace oferty sprawdzisz na [url=https://trimsainc.com/888starz-testflight-aplikacja-mobilna-rejestracja-i-bonusy-w-polsce.htm]888starz testflight – aplikacja mobilna, rejestracja i bonusy w Polsce[/url] zanim klikniesz “zaloz konto”.
Depozyty startuja od jakichs 20 zlotych, Visa, Mastercard, Skrill, Neteller — wszystko jest. Ja korzystam z Bitcoina bo schodzi w kilkanascie minut. Kasa z 888starz na portfele przychodzi w kilka godzin, za to na konto bankowe czekalem raz trzy dni. Bez skanu dowodu nie wyplacisz — zatwierdzili nastepnego dnia.
Live to w wiekszosci Evolution co jest chyba najlepsza opcja na rynku. Crazy Time, Lightning Roulette, blackjack — obraz nie tnie nawet na LTE. Polskojezycznych stolow jest jednak malo. Z komorki gram najczesciej i nie ma zaciec, jest tez apka na Androida.
Czat na 888starz jest po polsku i to nie brzmi jak automat. Odpowiedz przychodzi w kilka minut. Licencja to Curacao, co dla czesci osob bedzie minusem. Mnie osobiscie nie przeszkadza, ale wypada o tym wspomniec.