Start › Forums › Gear & Tech › Lights & Safety Gadgets › Reply To: Lights & Safety Gadgets
Gram na Mostbet jakies pol roku, w wiekszosci sloty, czasem cos z live. Trafilem tam przez kumpla, szczerze mowiac bez entuzjazmu. Lobby jest spory — gdzies ponad 3 tys. pozycji, Pragmatic, NetEnt i Play’n GO, Microgaming. Book of Dead mam w ulubionych, ale od miesiaca testuje nowsze rzeczy z Yggdrasil.
Minus, ktory musze wypisac to nawigacja w kategoriach — gubi tytuly przy literowce. Poza tym nie mam dramatow. Sekcja live stoi na Evolution i tu akurat nie ma sie do czego przyczepic — ruletki z polskojezycznym krupierem bywaja, a Crazy Time oglada sie lepiej niz wiekszosc automatow.
Startowy bonus na Mostbet to 125% do pierwszego depozytu plus 250 darmowych spinow, nie wszystko naraz. Warunek obrotu wynosi x60, co nie jest miodem, minimalna wplata to jakies 20 zl. Gdyby ktos potrzebowal swiezych ofert, to zajrzyj na [url=https://techheadautoparts.com/mostbet-kod-promocyjny-bez-depozytu-2026-szczegolowy-przewodnik-warunki-i-porownanie-ofert]czytaj dalej[/url] przed rejestracja. Sam proces trwala doslownie chwile, weryfikacja dzien roboczy.
Wyplacam zwykle przez Skrill, schodzi w pol dnia. Karta czekalem dwa dni, BTC to w teorii ekspres, jeszcze nie probowalem. Neteller tez jest, plus standardowe przelewy.
Support w Mostbet odpowiada po polsku, chociaz momentami brzmi jak z translatora. Zdarzyl mi sie problem z zaliczeniem obrotu — ogarneli w jakies 20 minut. Curacao, jak wiekszosc takich miejsc, wiec bez euforii. Wersja na telefon chodzi plynnie, ale instalka na iPhone to lekka gimnastyka.