Start Forums Advocacy & Infrastructure map wholesome unforeseen series Reply To: map wholesome unforeseen series

mostbet_ezEn
Guest

Obstawiam na Mostbecie od zeszlej jesieni, przewaznie sloty, czasem cos z live. Trafilem tam bo kolega z pracy gadal o tym, bez wiekszych oczekiwan. Biblioteka gier jest spory — gdzies 3000 pozycji, Pragmatic, NetEnt, Microgaming. Sweet Bonanza mam w ulubionych, ale od miesiaca testuje te megaways od BTG.

To co mnie realnie wkurza to nawigacja w kategoriach — gubi tytuly przy literowce. Pomijajac to nie mam dramatow. Sekcja live jedzie na Evolution i tu akurat jest naprawde dobrze — stoliki z polskojezycznym krupierem bywaja, a Monopoly Live jest ciekawsze niz wiekszosc automatow.

Bonus powitalny na Mostbet to 125% od wplaty oraz 250 free spinow, rozbite na kilka dni. Obrot wynosi x60, czyli standard, ale nie prezent, prog wejscia gdzies w okolicach 20 zl. Jesli szukasz aktualnych kodow, to warto zerknac na [url=https://allsafehse.ca/mostbet-kod-promocyjny-50-zl-jak-odebrac-bonus-warunki-obrotu-i-szybkie-wyplaty]Mostbet kod promocyjny 50 zł – jak odebrać bonus, warunki obrotu i szybkie wypłaty[/url] zanim zalozysz konto. Zakladanie konta poszla w doslownie chwile, KYC dzien roboczy.

Wyplacam zwykle przez Skrill, idzie w 2-3 godziny. Karta trzeba bylo czekac do dwoch dni roboczych, BTC ponoc idzie najszybciej, nie testowalem osobiscie. Jest tez Neteller, no i e-portfele.

Obsluga w Mostbet odpowiada po polsku, ale czasem widac kalki z tlumacza. Mialem jeden przypadek z niezaliczonym bonusem — ogarneli w jakies 20 minut. Curacao, jak wiekszosc takich miejsc, czyli nie MGA, trzeba wiedziec. Aplikacja mobilna dziala bez zarzutu, choc na iOS jest to mniej wygodne.