Start › Forums › Site Support & Feedback › FobertDut › Reply To: FobertDut
Gram tu od jakichs czterech miesiecy, wiec mam juz jakies zdanie. Wszedlem tu z polecenia znajomego, ktory wczesniej obstawial gdzie indziej. Lobby na 888starz jest naprawde spore — mowimy o ponad 4000 automatow, choc szczerze mowiac i tak grasz w te same 10 gier. Play’n GO, Pragmatic i Yggdrasil dominuja, Gates of Olympus i Book of Dead sa na pierwszym miejscu w popularnych.
Oferta na start kreci sie wokol 100% doladowania i do tego darmowe spiny. Jak wklepiesz kod bonusowy w formularzu warunki sa odrobine lepsze. Tylko uwazajcie na jedno — obrot bonusem to x40, w dodatku czas leci szybko. Ja przy pierwszym podejsciu nie wyrobilem. Biezace oferty sprawdzisz na [url=https://broadwaygroup.co.za/888starz-kod-promocyjny-2026-kompletny-przewodnik]888starz kod bonusowy[/url] zanim sie zarejestrujecie.
Depozyty schodza od 20 zl, sa karty, e-portfele, no i krypto. Ja wyplacam w krypto bo nie czekam na weryfikacje banku. Cashout na 888starz w kryptowalutach schodzi ekspresowo, natomiast przelew na karte to juz loteria czasowa. Bez skanu dowodu nie wyplacisz — u mnie zeszlo jakies 12 godzin.
Sekcja live to glownie Evolution co jest chyba najlepsza opcja na rynku. Crazy Time i Monopoly Live — stoly chodza plynnie. Szkoda tylko ze po polsku prawie nic nie ma. Z komorki gram najczesciej i nie ma zaciec, jest tez apka na Androida.
Obsluga w 888starz gada po polsku choc czasem widac kalki jezykowe. Raz czekalem kwadrans, zwykle szybciej. Licencja to Curacao, co nie kazdemu podpasuje. Mnie osobiscie nie przeszkadza, ale wypada o tym wspomniec.