Start › Forums › Site Support & Feedback › illusion achievement of calamity rings › Reply To: illusion achievement of calamity rings
Gram tu od jakichs czterech miesiecy, to chyba wystarczy zeby sie wypowiedziec. Podrzucil mi link kolega z pracy, ktory wczesniej siedzial na innym serwisie. Lobby na 888starz jest naprawde spore — mowimy o ponad 4000 automatow, choc umowmy sie polowy nigdy nie odpalisz. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt zajmuja wiekszosc polki, Sweet Bonanza i Book of Dead wisza w topce.
Pakiet powitalny to standardowo 100% do pierwszego depozytu i do tego darmowe spiny. Wpisujac 888starz kod promocyjny przy rejestracji czasem podbijaja pule. Ale jest haczyk — wymagany obrot wynosi 40-krotnosc, a na to masz raptem tydzien. Ja przy pierwszym podejsciu nie wyrobilem. Biezace oferty sprawdzisz na [url=https://empowerworld.org/888starz-50-darmowych-spinow-przewodnik-po-bonusie-rejestracji-i-wyplatach]888starz – 50 darmowych spinów: przewodnik po bonusie, rejestracji i wypłatach[/url] jesli ktos chce porownac.
Wplaty schodza od 20 zl, sa karty, e-portfele, no i krypto. Ja wyplacam w krypto bo idzie najszybciej. Kasa z 888starz na e-wallet leci tego samego dnia, natomiast przelew na karte to juz loteria czasowa. Weryfikacja KYC to standard — przeszla w niecala dobe.
Live to w wiekszosci Evolution i to widac po jakosci. Crazy Time, Lightning Roulette, blackjack — krupierzy realni, jakosc obrazu ok. Polskojezycznych stolow jest jednak malo. Mobilnie dziala bez zarzutu, aplikacja tez jest.
Obsluga w 888starz gada po polsku i to nie brzmi jak automat. Raz czekalem kwadrans, zwykle szybciej. Papiery maja z Curacao, co nie kazdemu podpasuje. Mnie osobiscie nie przeszkadza, ale wypada o tym wspomniec.