Start › Forums › Bike Maintenance & Repair › watchfulness happenstance door › Reply To: watchfulness happenstance door
Ostro gram tu od pol roku mniej wiecej, wiec chyba moge cos napisac. Podrzucil mi link kolega z pracy, co wczesniej gral na jakiejs budce bez licencji. Wybor gier w 888starz jest ogromny — gdzies ponad 5000 pozycji, choc szczerze mowiac i tak grasz w te same 10 gier. Play’n GO, Pragmatic i Yggdrasil zajmuja wiekszosc polki, Gates of Olympus i Book of Dead siedza na gorze listy popularnych.
Bonus powitalny to 100% od wplaty plus jakies 30 free spinow. Przy zakladaniu konta z kodem czasem podbijaja pule. Tylko uwazajcie na jedno — obrot bonusem to x40, a na to masz raptem tydzien. Za pierwszym razem mi przepadlo. Swieze kody na 2026 wisza na [url=https://sunshade-trinity.com/888starz-promo-code-kompletny-przewodnik-po-bonusie-i-rejestracji-w-polsce]88starz kod promocyjny[/url] zanim klikniesz “zaloz konto”.
Kasa minimum to okolo 20-40 zl, Visa, Mastercard, Skrill, Neteller — wszystko jest. Ja wyplacam w krypto bo nie czekam na weryfikacje banku. Cashout na 888starz w kryptowalutach schodzi ekspresowo, ale na karte potrafi zejsc i 2-3 dni. Weryfikacja KYC to standard — u mnie zeszlo jakies 12 godzin.
Sekcja live to glownie Evolution i naprawde czuc roznice. Ruletka na zywo, blackjack, Crazy Time — stoly chodza plynnie. Szkoda tylko ze po polsku prawie nic nie ma. Mobilnie dziala bez zarzutu, jest tez apka na Androida.
Czat na 888starz jest po polsku choc czasem widac kalki jezykowe. Odpowiedz przychodzi w kilka minut. Dzialaja na licencji Curacao, wiec nie jest to UKGC, warto wiedziec. Ja sie tym nie przejmuje, ale trzeba miec to z tylu glowy.