Start Forums Advocacy & Infrastructure mirage burly upon out fleetingly aftermath Reply To: mirage burly upon out fleetingly aftermath

fieryplay_rkmn
Guest

Gram tu od dobrych paru miesiecy, wiec mam prawo cos dorzucic od siebie. Trafilem tam przypadkiem, jako ze mialem dosc czekania po tydzien na kase gdzie indziej. Sam lobby FieryPlay robi wrazenie objetoscia — w okolicach 3000 gier, glownie Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt z dorzuconym Yggdrasil oraz Betsoft.

Ja siedze najczesciej na Book of Dead, no i klasyczne Gates of Olympus, nic odkrywczego. Dobrze ze demo dziala bez logowania, polatalem po nowosciach zanim wplacilem cokolwiek. Sortowanie gier natomiast mogloby byc lepsze — po dostawcy da sie filtrowac, ale po volatility juz nie.

Zywe stoly oparte na Evolution co akurat jest zaleta. Ruletka, blackjack, no i te teleturnieje typu Crazy Time — potrafi wciagnac na dluzej niz zakladalem. Krupierzy realni, po angielsku, polskiego stolu nie znalazlem — komus moze to przeszkadzac.

Pakiet na start u nich w FieryPlay to 100% do 1500 zl plus spiny i 100 free spinow, wydawane po 20 dziennie. Obrot x35 — da sie przerobic, choc trzeba pilnowac. Zdarzaly sie drobne no deposit spiny po potwierdzeniu telefonu, choc to akcja czasowa. Regulamin przeczytaj zanim klikniesz — promocje rotuja dosc szybko, najnowsze warunki sa opisane na [url=https://swizzpools.com/]fiery play[/url] dla pewnosci.

Konto zrobilem w dwie minuty, od 20 zl mozna zaczac. Wplacam Visa, ale sa tez Skrill, Neteller oraz Bitcoin. Wyplaty na Skrilla przyszly mi tego samego dnia, na karte czekalem trzy dni robocze. KYC przy pierwszej wyplacie — standard, poszlo gladko.

Z komorki smiga w przegladarce, dedykowanej apki brak, ale strona sie skaluje. Support w FieryPlay odpowiada po polsku bez dluzszego czekania, chociaz raz dostalem odpowiedz zywcem z FAQ. Licencja Curacao — nie MGA, wiec swiadomosc ryzyka po twojej stronie. Narzedzia do samokontroli sa, sprawdzalem.