Start › Forums › Advocacy & Infrastructure › mirage burly upon out fleetingly aftermath › Reply To: mirage burly upon out fleetingly aftermath
Siedze tu od jakichs trzech miesiecy, wiec mam prawo cos skrobnac. Znalazlem to przypadkiem, bo mialem dosc czekania po tydzien na kase gdzie indziej. Sam lobby FieryPlay robi wrazenie objetoscia — gdzies kolo 2500 tytulow, glownie Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt i troche Yggdrasil oraz Betsoft.
Ja osobiscie najwiecej klikam Sweet Bonanza i Book of Dead, banal, wiem. Dobrze ze wersje demo sa dostepne od reki, sprawdzilem tak ze cztery nowe sloty zanim zaczalem grac na realne. Filtrowanie niestety mogloby byc lepsze — po dostawcy da sie filtrowac, ale po volatility juz nie.
Dzial z krupierami stoi na Evolution co akurat jest zaleta. Blackjack, ruletka, plus te ich show typu Crazy Time — wieczorami potrafie tam zostac dluzej niz planowalem. Krupierzy realni, glownie po angielsku, polskojezycznego dealera brak — mnie to nie rusza, ale rozumiem ze kogos tak.
Pakiet na start w FieryPlay to 100% do 1500 zl plus spiny i 100 free spinow, wydawane po 20 dziennie. Warunek obrotu to x35 — ani rewelacja, ani dramat. Byly tez 20 spinow bez wplaty za weryfikacje, ale to raczej okazjonalnie. Regulamin przeczytaj zanim klikniesz — oferta bywa inna niz tydzien wczesniej, aktualne rzeczy widac na [url=https://swizzpools.com/]fieryplay[/url] jesli chcesz sprawdzic przed rejestracja.
Rejestracja zajela mi minute, moze dwie, od 20 zl mozna zaczac. Place karta, obok tego dzialaja Skrill, Neteller i platnosci w BTC. Wyplaty ida szybko na portfele, karta to juz dwa-trzy dni. Sprawdzanie dokumentow przy pierwszej wyplacie — dowod plus rachunek, nic strasznego.
Na telefonie lece przez przegladarke, dedykowanej apki brak, ale strona sie skaluje. Czat z supportem FieryPlay odpisuje po polsku w kilka minut, raz musialem powtorzyc pytanie dwa razy. Dzialaja na licencji Curacao — dla mnie ok, ale kazdy niech oceni sam. Narzedzia do samokontroli sa, sprawdzalem.