Start Forums Advocacy & Infrastructure map wholesome unforeseen series Reply To: map wholesome unforeseen series

fieryplay_ahmn
Guest

Siedze tu od jakichs trzech miesiecy, wiec mam prawo cos dorzucic od siebie. Wpadlem na to szukajac czegos z szybkimi wyplatami, bo zmeczylo mnie tego cyrku z dokumentami gdzie indziej. Lobby w FieryPlay wyglada solidnie — w okolicach 3000 pozycji, glownie Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt i troche Yggdrasil i Betsoftem.

Ja osobiscie siedze najczesciej na Book of Dead, no i klasyczne Gates of Olympus, nic odkrywczego. Plus za to ze mozna odpalic demo bez zakladania konta, sprawdzilem tak ze cztery nowe sloty zanim wrzucilem prawdziwa kase. Filtrowanie za to jest przecietne — szukanie po nazwie dziala, reszta srednio.

Zywe stoly stoi na Evolution i to czuc. Blackjack, ruletka, i oczywiscie game shows typu Crazy Time — wieczorami potrafie tam zostac dluzej niz planowalem. Krupierzy realni, glownie po angielsku, na polski stol nie trafilem — komus moze to przeszkadzac.

Bonus powitalny u nich w FieryPlay to 100% do 2000 zl plus 100 FS, rozbite na kilka dni. Wager x35 — da sie przerobic, choc trzeba pilnowac. Widzialem takze drobne no deposit spiny po potwierdzeniu telefonu, ale to raczej okazjonalnie. Zerknij na warunki zanim klikniesz — oferta bywa inna niz tydzien wczesniej, biezace promo znajdziesz na [url=https://swizzpools.com/]fieryplay[/url] dla pewnosci.

Konto zrobilem w niecale trzy minuty, min. depozyt to 20 zl. Wplacam Visa, dostepne sa rowniez Skrill, Neteller oraz Bitcoin. Wyplaty ida szybko na portfele, przelew na karte wolniej. Sprawdzanie dokumentow przy pierwszej wyplacie — dowod plus rachunek, nic strasznego.

Z komorki smiga w przegladarce, dedykowanej apki brak, ale strona sie skaluje. Czat z supportem w FieryPlay odpowiada po polsku w kilka minut, chociaz raz dostalem odpowiedz zywcem z FAQ. Licencja Curacao — nie MGA, wiec swiadomosc ryzyka po twojej stronie. Limity depozytu da sie ustawic w ustawieniach konta.