Start › Forums › Site Support & Feedback › dog › Reply To: dog
Siedze na Mostbecie od zeszlej jesieni, glownie sloty, czasem cos z live. Wpadlem tam bo kolega z pracy gadal o tym, bez wiekszych oczekiwan. Biblioteka gier jest naprawde duzy — cos kolo ponad 3 tys. gier, Pragmatic Play, NetEnt i Play’n GO, Microgaming. Sweet Bonanza mam w ulubionych, chociaz ostatnio ogrywam te megaways od BTG.
Jedna rzecz mnie denerwuje to nawigacja w kategoriach — dziala tak sobie. Poza tym jest ok. Dzial z krupierami jedzie na Evolution i w tym miejscu jest naprawde dobrze — ruletki po polsku tez sie trafiaja, a Crazy Time i Lightning Roulette oglada sie lepiej niz wiekszosc automatow.
Bonus powitalny na Mostbet to mniej wiecej 125% i do tego 250 free spinow, rozbite na kilka dni. Wagering x60 na spinach, co nie jest miodem, minimalna wplata to jakies 20 zl. Gdyby ktos potrzebowal swiezych ofert, to warto zerknac na [url=solidarity-means-change.fr/mostbet-kod-promocyjny-no-deposit-bonus-weryfikacja-konta-krok-po-kroku]https://solidarity-means-change.fr/mostbet-kod-promocyjny-no-deposit-bonus-weryfikacja-konta-krok-po-kroku[/url] przed rejestracja. Zakladanie konta zajela mi doslownie chwile, weryfikacja jeden dzien.
Wyplacam zwykle przez Skrill, idzie w kilka godzin. Przez karte trzeba bylo czekac jakies 48h, BTC ponoc idzie najszybciej, ale nie sprawdzalem. Neteller tez jest, oraz e-portfele.
Obsluga w Mostbet odpowiada po polsku, choc momentami brzmi jak z translatora. Mialem jeden problem z zaliczeniem obrotu — ogarneli w jakies 20 minut. Licencja Curacao, wiec bez euforii. Apka na Androida dziala bez zarzutu, choc na iOS trzeba sie nameczyc z instalacja.