Start › Forums › Advocacy & Infrastructure › mirage burly upon out fleetingly aftermath › Reply To: mirage burly upon out fleetingly aftermath
Obstawiam tu od dobrych paru miesiecy, wiec juz chyba wypada cos dorzucic od siebie. Znalazlem to przypadkiem, bo mialem dosc czekania po tydzien na kase gdzie indziej. Lobby w FieryPlay robi wrazenie objetoscia — w okolicach 2500 pozycji, glownie Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt plus troche Yggdrasil oraz Betsoft.
Ja gram glownie w Sweet Bonanza i Book of Dead, banal, wiem. Plus za to ze demo dziala bez logowania, przetestowalem pare nowosci zanim zaczalem grac na realne. Sortowanie gier niestety mogloby byc lepsze — po dostawcy da sie filtrowac, ale po volatility juz nie.
Dzial z krupierami to praktycznie w calosci Evolution co akurat jest zaleta. Ruletka, blackjack, i oczywiscie game shows typu Crazy Time — wieczorami potrafie tam zostac dluzej niz planowalem. Krupierzy to zywe osoby, po angielsku, polskojezycznego dealera brak — komus moze to przeszkadzac.
Bonus powitalny na FieryPlay to 100% do 1500 zl plus spiny z setka darmowych spinow, wydawane po 20 dziennie. Obrot x35 — da sie przerobic, choc trzeba pilnowac. Byly tez drobne no deposit spiny po potwierdzeniu telefonu, nie liczylbym na to na stale. Zerknij na warunki zanim klikniesz — promocje rotuja dosc szybko, biezace promo znajdziesz na [url=https://swizzpools.com/]fieryplay[/url] zanim zalozysz konto.
Zakladanie konta to jakies dwie minuty, od 20 zl mozna zaczac. Wplacam Visa, ale sa tez Skrill, Neteller i platnosci w BTC. Wyplaty w FieryPlay na Skrilla przyszly mi tego samego dnia, karta to juz dwa-trzy dni. Sprawdzanie dokumentow przy pierwszej wyplacie — standard, poszlo gladko.
Na telefonie smiga w przegladarce, apki nie ma i chyba nie potrzeba. Czat z supportem w FieryPlay odpowiada po polsku bez dluzszego czekania, chociaz raz dostalem odpowiedz zywcem z FAQ. Dzialaja na licencji Curacao — nie jest to najmocniejszy papier na rynku. Narzedzia do samokontroli sa, sprawdzalem.