Start Forums Advocacy & Infrastructure map wholesome unforeseen series Reply To: map wholesome unforeseen series

fieryplay_lymn
Guest

Gram tu od jakichs trzech miesiecy, wiec mysle ze moge cos skrobnac. Znalazlem to przez znajomego z innego watku, jako ze mialem dosc weryfikacji ciagnacej sie w nieskonczonosc gdzie indziej. Lobby w FieryPlay wyglada solidnie — jakies 2800 tytulow, glownie Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt z dorzuconym Yggdrasil i paroma rzeczami od Big Time Gaming.

Ja najwiecej klikam Sweet Bonanza i Book of Dead, banal, wiem. Fajnie ze mozna odpalic demo bez zakladania konta, sprawdzilem tak ze cztery nowe sloty zanim wplacilem cokolwiek. Sortowanie gier natomiast jest przecietne — po dostawcy da sie filtrowac, ale po volatility juz nie.

Dzial z krupierami to praktycznie w calosci Evolution co akurat jest zaleta. Klasyka: ruletka, blackjack, plus te ich show typu Crazy Time — wieczorami potrafie tam zostac dluzej niz planowalem. Krupierzy to zywe osoby, glownie po angielsku, na polski stol nie trafilem — dla czesci osob to minus.

Oferta na dzien dobry na FieryPlay to byl u mnie 100% do 2000 zl plus 100 FS, rozbite na kilka dni. Obrot x35 — standard w tej branzy. Byly tez 20 spinow bez wplaty za weryfikacje, nie liczylbym na to na stale. Warunki przejrzyj zanim klikniesz — promocje rotuja dosc szybko, biezace promo znajdziesz na [url=https://swizzpools.com/]fiery play[/url] zanim zalozysz konto.

Zakladanie konta to jakies minute, moze dwie, minimalna wplata 20 zl. Wrzucam kase Mastercardem, ale sa tez Skrill, Neteller i krypto. Kasa wychodzi na e-portfel schodza w kilka godzin, na karte czekalem trzy dni robocze. Weryfikacja za pierwszym razem — standard, poszlo gladko.

Z komorki smiga w przegladarce, dedykowanej apki brak, ale strona sie skaluje. Czat z supportem FieryPlay odpisuje po polsku w kilka minut, choc raz trafilem na kogos kto kopiowal gotowce z FAQ. Licencja Curacao — nie MGA, wiec swiadomosc ryzyka po twojej stronie. Narzedzia do samokontroli sa, sprawdzalem.