Start Forums Advocacy & Infrastructure map wholesome unforeseen series Reply To: map wholesome unforeseen series

fieryplay_tkmn
Guest

Gram tu od dobrych paru miesiecy, wiec chyba moge cos skrobnac. Znalazlem to z polecenia kolegi, jako ze wkurzalo mnie czekania po tydzien na kase gdzie indziej. Sam lobby FieryPlay jest spore — w okolicach 2800 tytulow, glownie Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt i troche Yggdrasil oraz Betsoft.

Ja osobiscie siedze najczesciej na Book of Dead, no i klasyczne Gates of Olympus, banal, wiem. Fajnie ze wersje demo sa dostepne od reki, sprawdzilem tak ze cztery nowe sloty zanim zaczalem grac na realne. Sortowanie gier za to jest przecietne — brakuje mi filtra po zmiennosci.

Zywe stoly to praktycznie w calosci Evolution i to widac. Ruletka, blackjack, plus te ich show typu Crazy Time — wieczorami potrafie tam zostac dluzej niz planowalem. Krupierzy to zywe osoby, po angielsku, polskojezycznego dealera brak — komus moze to przeszkadzac.

Bonus powitalny w FieryPlay to 100% do 1500 zl plus spiny z setka darmowych spinow, nie wszystkie od razu, po czesci. Warunek obrotu to x35 — da sie przerobic, choc trzeba pilnowac. Byly tez 20 spinow bez wplaty za weryfikacje, nie liczylbym na to na stale. Regulamin przeczytaj zanim klikniesz — kody potrafia sie zmieniac z miesiaca na miesiac, aktualne rzeczy widac na [url=https://swizzpools.com/]fieryplay[/url] zanim zalozysz konto.

Zakladanie konta to jakies dwie minuty, od 20 zl mozna zaczac. Wplacam Visa, ale sa tez Skrill, Neteller i platnosci w BTC. Wyplaty w FieryPlay na Skrilla przyszly mi tego samego dnia, na karte czekalem trzy dni robocze. KYC za pierwszym razem — typowe papiery, przeszlo w jedna dobe.

Mobilnie smiga w przegladarce, dedykowanej apki brak, ale strona sie skaluje. Obsluga FieryPlay odpisuje po polsku dosc szybko, do dziesieciu minut, chociaz raz dostalem odpowiedz zywcem z FAQ. Licencja Curacao — dla mnie ok, ale kazdy niech oceni sam. Limitow na siebie nie ustawialem, ale opcja jest w profilu.