Start Forums Site Support & Feedback Lhaneicoro Reply To: Lhaneicoro

fiery_qhkt
Guest

Ogrywam sie tam od jakichs czterech miesiecy, to wypada sie podzielic. Podrzucil mi to kumpel z innego forum, bo mialem dosc z sensownym wyborem gier. Lobby jest naprawde spore — jakies 3500 tytulow, przy czym realnie krece moze na dziesieciu. Pragmatic, NetEnt oraz Betsoft sa tam najmocniej reprezentowane, sa oczywiscie Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.

Na start w Fiery Play daja doplata 100% do 2000 zl plus 100 spinow gratis, wydawanych po pare pierwszych dni. Wymog obrotu wynosi x40, czyli znosne, choc warto przeczytac warunki — limit stawki podczas obrotu to jakies 5 zl i mozna to przegapic. Byl tez jakis kod bez depozytu na 60 darmowych obrotow, bodajze na jakis czas. Co teraz idzie, mozna podejrzec na [url=https://bonusrack.com/fieryplay-bonus-kroki-i-metody]fiery play pl[/url] jak was to interesuje.

Rejestracja zajela mi doslownie chwila, min. depozyt wynosi 50 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, cashouty robilem pare razy — zwykle w granicach doby, raz czekalem dwa dni, bo kazali doslac dowod. Bitcoin tez obsluguja choc sam nie probowalem.

Wieczorami siedze glownie na zywo — stoly od Evolution, na kilku stolach sa nasi krupierzy, czego sie nie spodziewalem. Crazy Time oczywiscie jest, ale to loteria, nie strategia. Blackjack i bakarat tez stoja otworem.

Gram glownie z komorki, przegladarkowo smiga calkiem niezle, tyle ze na wolniejszym necie transmisja lubi sie ciac. Licencja jest curacaowska, co nie jest MGA, wiadomo — ale wyplacili, wiec nie narzekam. Czat na Fiery Play dziala po polsku zwykle w kilka minut. To co mi najbardziej przeszkadza to spam promocyjny na maila — trzeba to recznie odklikac.