Start Forums Site Support & Feedback Lhaneicoro Reply To: Lhaneicoro

fiery_yakt
Guest

Gram tu od jakichs czterech miesiecy, to wypada sie podzielic. Podrzucil mi to kumpel z innego forum, bo mialem dosc z sensownym wyborem gier. Gier jest tam od groma — jakies 2500 pozycji, co prawda polowy z tego nigdy nie odpale. Play’n GO, Pragmatic i Yggdrasil dominuja, sa oczywiscie Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.

Na start w Fiery Play daja 100% do 1200 zl i do tego 150 spinow gratis, wydawanych po kilka dni. Warunek obrotu to x35, co uwazam za standardowo, nic rewelacyjnego, choc czytajcie regulamin — max bet w trakcie odgrywania to jakies 5 zl i latwo sie na tym przejechac. Widzialem tez bonus bez wplaty, chyba 60 darmowych obrotow, ale nie wiem czy dalej dziala. Biezace oferty widac na [url=https://scarboroplumbing.com.au/2026/08/28/fieryplay-kod-promocyjny-pelny-przewodnik-po-bonusie-rejestracji-i-szybkich-wyplatach]fieryplay[/url] przed zalozeniem konta.

Rejestracja zajela mi moze trzy minuty, najnizsza wplata wynosi 50 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, cashouty mialem chyba cztery — raz zeszlo pol dnia, jeden raz przeciagnelo sie do prawie trzy dni, bo kazali doslac dowod. Da sie tez krypto i to leci najszybciej.

Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — stoly od Evolution, sa polskojezyczni krupierzy przy ruletce, co sie rzadko trafia. Crazy Time tez maja, choc ja tam bardziej ogladam niz gram. Ruletka i blackjack tez stoja otworem.

Na telefonie dziala bez apki i dziala to plynnie, chociaz na LTE w tramwaju live czasem przycina. Maja papiery z Curacao, wiec bez cudow — na razie nie mam sie do czego przyczepic. Support Fiery Play odpisuje po polsku choc pierwsze dwie odpowiedzi to bot. Najbardziej denerwuje mnie to te powiadomienia mailowe — wylaczylem w ustawieniach i spokoj.