Start › Forums › Community & Events › Unmasking the Ugliest Spider: A Recondite Plunge into Arachnoid Aesthetics › Reply To: Unmasking the Ugliest Spider: A Recondite Plunge into Arachnoid Aesthetics
Ogrywam sie tam od jakichs pieciu miesiecy, wiec wypada sie podzielic. Podrzucil mi to kumpel z innego forum, bo szukalem czegos z sensownym wyborem gier. Lobby jest naprawde spore — jakies 2500 automatow, co prawda polowy z tego nigdy nie odpale. Play’n GO, Pragmatic i Yggdrasil sa tam najmocniej reprezentowane, no i klasyki typu Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.
Na start w Fiery Play daja 100% do pierwszego depozytu do 1200 zl i do tego 100 spinow gratis, wydawanych po trzy dni. Obrot to x30, co uwazam za standardowo, nic rewelacyjnego, choc zerknijcie na limity — limit stawki podczas obrotu jest ograniczony i latwo sie na tym przejechac. Widzialem tez no deposit na 50 spinow, bodajze na jakis czas. Aktualne promki mozecie sprawdzic na [url=https://yks-marketing.com/fiery-play-promo-code-kompletny-przewodnik-po-bonusie-rejestracji-i-wyplatach-w-polsce]fiere play[/url] przed zalozeniem konta.
Cala rejestracja to jakies dwie minuty, najnizsza wplata zaczyna sie od 40 zl. Zwykle ide karta, czasem Neteller, wyjscia z kasa robilem pare razy — dwa razy poszlo w kilka godzin, jeden raz przeciagnelo sie do dwoch dni, bo kazali doslac dowod. Bitcoin tez obsluguja i podobno tam idzie najszybciej.
Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — stoly od Evolution, na kilku stolach sa nasi krupierzy, co dla mnie bylo zaskoczeniem. Crazy Time tez maja, choc ja tam bardziej ogladam niz gram. Blackjack i bakarat sa w kilkunastu wariantach.
Na telefonie dziala bez apki i szczerze — nie brakuje mi jej, choc na LTE w tramwaju transmisja lubi sie ciac. Licencja jest curacaowska, wiec bez cudow — na razie nie mam sie do czego przyczepic. Support Fiery Play odpisuje po polsku choc pierwsze dwie odpowiedzi to bot. Jedyne co mnie realnie wkurza to te powiadomienia mailowe — trzeba to recznie odklikac.