Start Forums Advocacy & Infrastructure apparition happenstance door Reply To: apparition happenstance door

fiery_oykt
Guest

Siedze na tej stronce od jakichs trzech miesiecy, no to wypada sie podzielic. Wpadlem tam przez znajomego z pracy, bo znudzilo mi sie z sensownym wyborem gier. Gier jest tam od groma — w okolicach 2500 automatow, choc realnie krece moze na dziesieciu. Play’n GO, Pragmatic i Yggdrasil dominuja, nie brakuje takich rzeczy jak Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.

Na start w Fiery Play daja doplata 100% do 2000 zl i do tego 150 darmowych spinow, rozbitych na pare pierwszych dni. Obrot to x30, co uwazam za standardowo, nic rewelacyjnego, tyle ze czytajcie regulamin — maksymalny zaklad przy obrocie jest ograniczony i latwo sie na tym przejechac. Widzialem tez no deposit na 25 spinow, ale nie wiem czy dalej dziala. Co teraz idzie, mozna podejrzec na [url=https://dapazmusic.com.br/fieryplay-code-kompletny-przewodnik-po-bonusach-rejestracji-i-wyplatach-w-kasynie]fiery play pl[/url] jak was to interesuje.

Zakladanie konta to bylo jakies dwie minuty, min. depozyt zaczyna sie od 40 zl. Laduje karta Visa albo przez Skrilla, wyplaty robilem pare razy — zwykle w granicach doby, raz czekalem prawie trzy dni, przez KYC. Bitcoin tez obsluguja choc sam nie probowalem.

Najwiecej czasu spedzam w dziale live — Evolution robi tam stoly, na kilku stolach sa nasi krupierzy, co dla mnie bylo zaskoczeniem. Crazy Time leci non stop, ale to loteria, nie strategia. Ruletka i blackjack tez stoja otworem.

Na telefonie dziala bez apki i szczerze — nie brakuje mi jej, choc na wolniejszym necie live czasem przycina. Licencja jest curacaowska, co nie jest MGA, wiadomo — ale wyplacili, wiec nie narzekam. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku zwykle w kilka minut. To co mi najbardziej przeszkadza to spam promocyjny na maila — ale da sie to wylaczyc.