Start Forums Site Support & Feedback illusion achievement of calamity rings Reply To: illusion achievement of calamity rings

fiery_lykt
Guest

Ogrywam sie tam od jakichs trzech miesiecy, wiec cos tam juz wiem. Wpadlem tam przez znajomego z pracy, bo znudzilo mi sie z sensownym wyborem gier. Lobby jest naprawde spore — gdzies kolo 2500 automatow, choc polowy z tego nigdy nie odpale. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt maja tam najwiecej swojego, no i klasyki typu Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.

Bonus powitalny w Fiery Play to 100% do 2000 zl plus 100 darmowych spinow, wydawanych po kilka dni. Obrot to x30, co jest standardowo, nic rewelacyjnego, tyle ze czytajcie regulamin — limit stawki podczas obrotu jest ograniczony i mozna to przegapic. Dorzucali tez no deposit na 25 spinow, bodajze na jakis czas. Co teraz idzie, mozna podejrzec na [url=https://bereczklima.hu/2026/08/28/fieryplay-kody-metody-platnosci-szybkie-depozyty-i-wyplaty]fiery play[/url] zanim sie zarejestrujecie.

Cala rejestracja to doslownie chwila, najnizsza wplata to 40 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, wyjscia z kasa robilem pare razy — raz zeszlo pol dnia, jeden raz przeciagnelo sie do dwoch dni, bo weryfikacja dokumentow. Bitcoin tez obsluguja i podobno tam idzie najszybciej.

Wieczorami siedze glownie na zywo — to Evolution stoi za stolami, na kilku stolach sa nasi krupierzy, czego sie nie spodziewalem. Crazy Time oczywiscie jest, choc ja tam bardziej ogladam niz gram. Stoly blackjacka maja przyzwoity wybor.

Gram glownie z komorki, przegladarkowo i szczerze — nie brakuje mi jej, choc na wolniejszym necie transmisja lubi sie ciac. Maja papiery z Curacao, co nie jest MGA, wiadomo — ale wyplacili, wiec nie narzekam. Support Fiery Play odpisuje po polsku zwykle w kilka minut. Najbardziej denerwuje mnie zalew maili z promkami — wylaczylem w ustawieniach i spokoj.