Start › Forums › Community & Events › Unmasking the Ugliest Spider: A Recondite Plunge into Arachnoid Aesthetics › Reply To: Unmasking the Ugliest Spider: A Recondite Plunge into Arachnoid Aesthetics
Siedze na tej stronce od jakichs czterech miesiecy, no to cos tam juz wiem. Wpadlem tam przez znajomego z pracy, bo znudzilo mi sie gdzie sloty laduja sie normalnie. Gier jest tam od groma — gdzies kolo 3500 pozycji, choc i tak grywam glownie na kilku. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt sa tam najmocniej reprezentowane, nie brakuje takich rzeczy jak Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.
Pakiet powitalny w Fiery Play to doplata 100% do 1500 zl plus 150 spinow gratis, wydawanych po kilka dni. Obrot to x30, co jest znosne, tyle ze zerknijcie na limity — limit stawki podczas obrotu to jakies 5 zl i latwo sie na tym przejechac. Dorzucali tez kod bez depozytu na 60 darmowych obrotow, ale nie wiem czy dalej dziala. Biezace oferty widac na [url=https://mykumbayah.com/fiery-play-aplikacja-bonus-powitalny-warunki-i-jak-go-odebrac]fiery play pl[/url] jak was to interesuje.
Cala rejestracja to moze trzy minuty, minimalna wplata wynosi 50 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, wyplaty mialem chyba cztery — raz zeszlo pol dnia, ale raz meczylem sie prawie trzy dni, przez KYC. Bitcoin tez obsluguja i podobno tam idzie najszybciej.
Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — to Evolution stoi za stolami, sa polskojezyczni krupierzy przy ruletce, co dla mnie bylo zaskoczeniem. Crazy Time tez maja, chociaz to bardziej cyrk niz granie. Stoly blackjacka tez stoja otworem.
Na telefonie dziala bez apki i szczerze — nie brakuje mi jej, tyle ze na wolniejszym necie transmisja lubi sie ciac. Maja papiery z Curacao, czyli standard w tej branzy — u mnie kasa zawsze przyszla. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku zwykle w kilka minut. Najbardziej denerwuje mnie zalew maili z promkami — ale da sie to wylaczyc.