Start › Forums › Advocacy & Infrastructure › lpmwpsjip › Reply To: lpmwpsjip
Gram tu od wiosny, wiec chyba moge cos napisac. Trafilem tam z polecenia kolegi, z prostego powodu — mialem dosc czekania po tydzien na kase gdzie indziej. Lobby w FieryPlay wyglada solidnie — jakies 2500 gier, przede wszystkim Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt z dorzuconym Yggdrasil i Betsoftem.
Ja osobiscie najwiecej klikam Gates of Olympus i Sweet Bonanza, nic odkrywczego. Fajnie ze mozna odpalic demo bez zakladania konta, przetestowalem pare nowosci zanim wplacilem cokolwiek. Filtrowanie za to mogloby byc lepsze — po dostawcy da sie filtrowac, ale po volatility juz nie.
Sekcja live stoi na Evolution i to widac. Blackjack, ruletka, no i te teleturnieje typu Crazy Time — wieczorami potrafie tam zostac dluzej niz planowalem. Krupierzy to zywe osoby, po angielsku, polskiego stolu nie znalazlem — dla czesci osob to minus.
Pakiet na start u nich w FieryPlay to byl u mnie 100% do 2000 zl plus 100 FS, nie wszystkie od razu, po czesci. Wager x35 — standard w tej branzy. Byly tez jakies spiny bez depozytu za weryfikacje numeru, ale to raczej okazjonalnie. Zerknij na warunki zanim klikniesz — kody potrafia sie zmieniac z miesiaca na miesiac, najnowsze warunki sa opisane na [url=https://swizzpools.com/]fieryplay[/url] zanim zalozysz konto.
Rejestracja zajela mi niecale trzy minuty, minimalna wplata 20 zl. Wrzucam kase Mastercardem, ale sa tez Skrill, Neteller oraz Bitcoin. Kasa wychodzi ida szybko na portfele, karta to juz dwa-trzy dni. KYC za pierwszym razem — standard, poszlo gladko.
Z komorki gram bez aplikacji, nie ma appki, strona radzi sobie dobrze. Support w FieryPlay odpowiada po polsku dosc szybko, do dziesieciu minut, raz musialem powtorzyc pytanie dwa razy. Licencja Curacao — dla mnie ok, ale kazdy niech oceni sam. Limitow na siebie nie ustawialem, ale opcja jest w profilu.