Start › Forums › Bike Maintenance & Repair › watchfulness happenstance door › Reply To: watchfulness happenstance door
Klikam tu mniej wiecej od kwietnia, wiec chyba moge cos skrobnac. Wpadlem na to przez znajomego z innego watku, z prostego powodu — zmeczylo mnie weryfikacji ciagnacej sie w nieskonczonosc gdzie indziej. Sam lobby FieryPlay robi wrazenie objetoscia — gdzies kolo 2800 pozycji, przede wszystkim Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt z dorzuconym Yggdrasil i Betsoftem.
Ja najwiecej klikam Sweet Bonanza i Book of Dead, standard, nie ma co ukrywac. Plus za to ze demo dziala bez logowania, polatalem po nowosciach zanim wplacilem cokolwiek. Wyszukiwarka za to kuleje — brakuje mi filtra po zmiennosci.
Sekcja live stoi na Evolution i to czuc. Ruletka, blackjack, no i te teleturnieje typu Crazy Time — wieczorami potrafie tam zostac dluzej niz planowalem. Krupierzy realni, po angielsku, polskiego stolu nie znalazlem — dla czesci osob to minus.
Oferta na dzien dobry u nich w FieryPlay to 100% do 2000 zl i 100 free spinow, wydawane po 20 dziennie. Warunek obrotu to x35 — da sie przerobic, choc trzeba pilnowac. Byly tez jakies spiny bez depozytu za weryfikacje numeru, choc to akcja czasowa. Zerknij na warunki zanim klikniesz — kody potrafia sie zmieniac z miesiaca na miesiac, biezace promo znajdziesz na [url=https://swizzpools.com/]fieryplay[/url] jesli chcesz sprawdzic przed rejestracja.
Rejestracja zajela mi minute, moze dwie, minimalna wplata 20 zl. Wplacam Visa, obok tego dzialaja Skrill, Neteller oraz Bitcoin. Kasa wychodzi ida szybko na portfele, karta to juz dwa-trzy dni. Weryfikacja za pierwszym razem — dowod plus rachunek, nic strasznego.
Z komorki lece przez przegladarke, dedykowanej apki brak, ale strona sie skaluje. Czat z supportem w FieryPlay odpowiada po polsku dosc szybko, do dziesieciu minut, chociaz raz dostalem odpowiedz zywcem z FAQ. Curacao, tak jak wiekszosc tego typu miejsc — dla mnie ok, ale kazdy niech oceni sam. Limitow na siebie nie ustawialem, ale opcja jest w profilu.