Start Forums Community & Events Unmasking the Ugliest Spider: A Recondite Plunge into Arachnoid Aesthetics Reply To: Unmasking the Ugliest Spider: A Recondite Plunge into Arachnoid Aesthetics

fiery_dyon
Guest

Konto zalozylem na poczatku roku, wiec kilka miesiecy testow za mna. Interesowal mnie przede wszystkim program lojalnosciowy, bo na start sypia kasa, a pozniej zapominaja o graczu. Fieryplay akurat tego nie robi – cotygodniowy cashback leci regularnie, u mnie wychodzilo miedzy 5 a 10 procent.

Katalog gier to jakies 2500 tytulow, choc regularnie odpalam moze dwadziescia. Za soft odpowiadaja Pragmatic Play, Play’n GO, Nolimit City oraz Yggdrasil, a wiec nazwiska z pierwszej ligi. Za stoly odpowiada Evolution, z Crazy Time i Lightning Roulette. Polskie stoly sie trafiaja, tylko trzeba trafic na odpowiednia godzine.

Pakiet powitalny to 100% do 2000 zl i 150 darmowych spinow, wager ustawiono na x40, czyli standard, do przelkniecia. Aktualne kody promocyjne i to co akurat leci znajdziesz pod adresem [url=https://czytamrecenzje.pl]fiery play polska[/url] bo oferta zmienia sie co miesiac. Niezle wygladaja cotygodniowe turnieje, pula bywa czterocyfrowa.

Minimalna wplata to 40 zl, zwykle korzystam z Blika albo karty, obsluguja karty oraz Bitcoina. Pieniadze na Skrillu mialem nastepnego dnia, na karte potrafi ciagnac sie dwie doby. Weryfikacja poszla za drugim razem, za pierwszym razem rachunek byl za stary, dalej szlo gladko.

Mobilnie dziala to przez przegladarke i szczerze, appka nie jest mi potrzebna. Laduje sie szybko, choc stoly na zywo wymagaja dobrego internetu. Support odpowiada po polsku i nie jest to translator, czekalem srednio kilka minut. Dzialaja na papierach z Curacao wiec tak jak cala reszta rynku. Najwazniejsze, ze wyplaty dochodza.