Start Forums Bike Maintenance & Repair reverie serendipity easy mark out of Reply To: reverie serendipity easy mark out of

fiery_ceon
Guest

Gram tutaj od zimy, wiec kilka miesiecy testow za mna. Interesowal mnie przede wszystkim program lojalnosciowy, bo wiekszosc stron daje wielki bonus powitalny i potem cisza. Na tej stronie jest z tym lepiej – zwrot naliczaja co tydzien, u mnie wychodzilo miedzy 5 a 10 procent.

Sam wybor gier liczy grubo ponad dwa tysiace pozycji, chociaz wracam do tych samych kilku. Za soft odpowiadaja Pragmatic Play, Play’n GO, Yggdrasil i Push Gaming, a wiec nazwiska z pierwszej ligi. Za stoly odpowiada Evolution, wiec teleturnieje, ruletka i blackjack. Polskie stoly sie trafiaja, tylko trzeba trafic na odpowiednia godzine.

Bonus na start wynosi 100% do jakichs 2000 zl plus spiny, z obrotem x40, czyli standard, do przelkniecia. Biezace promocje razem z kodami sprawdzisz na [url=https://courtscookieco.com]fieryplay[/url] bo oferta zmienia sie co miesiac. Polecam tez turnieje slotowe, nagrody potrafia byc konkretne.

Prog wplaty wynosi okolo 40 zl, zwykle korzystam z Blika albo karty, obsluguja karty oraz Bitcoina. Kasa wraca w ciagu doby na e-wallet, na karte potrafi ciagnac sie dwie doby. Weryfikacja poszla za drugim razem, pierwsze zdjecie dowodu odrzucili, i tyle w temacie.

Na telefonie gram przez przegladarke i szczerze, appka nie jest mi potrzebna. Laduje sie szybko, choc stoly na zywo wymagaja dobrego internetu. Czat obsluguje jezyk polski i to nie maszynowy belkot, reakcja byla szybka. Dzialaja na papierach z Curacao a wiec szara strefa, trzeba miec tego swiadomosc. Najwazniejsze, ze wyplaty dochodza.