Start Forums Advocacy & Infrastructure You Can Scream Epub File Reply To: You Can Scream Epub File

fiery_djon
Guest

Zarejestrowalem sie tu w lutym, wiec po pol roku mam juz wyrobione zdanie. Szukalem kasyna z sensownym cashbackiem, bo wiekszosc stron daje wielki bonus powitalny i potem cisza. Na tej stronie jest z tym lepiej – zwrot naliczaja co tydzien, u mnie wychodzilo miedzy 5 a 10 procent.

Sam wybor gier jest naprawde obszerny, choc regularnie odpalam moze dwadziescia. Za soft odpowiadaja Pragmatic Play, Play’n GO, Nolimit City oraz Yggdrasil, wiec standardowa czolowka. Sekcja live stoi na Evolution, wiec teleturnieje, ruletka i blackjack. Polskie stoly sie trafiaja, ale nie o kazdej porze dnia.

Bonus na start to 100% do 2000 zl i 150 darmowych spinow, z warunkiem obrotu czterdziestokrotnym, a wiec bez cudow, ale i bez przesady. Biezace promocje razem z kodami najlepiej podejrzec na [url=https://a1pogotowie.pl]fiery play[/url] przed pierwszym depozytem. Polecam tez turnieje slotowe, nagrody potrafia byc konkretne.

Prog wplaty wynosi okolo 40 zl, najczesciej wrzucam Blikiem, obsluguja karty oraz Bitcoina. Pieniadze na Skrillu mialem nastepnego dnia, na konto w banku dluzej, do trzech dni. Weryfikacja poszla za drugim razem, pierwsze zdjecie dowodu odrzucili, potem juz bez problemow.

Mobilnie dziala to przez przegladarke bo strona sama sie dopasowuje. Wczytuje sie bez zaciec, choc stoly na zywo wymagaja dobrego internetu. Obsluga gada po polsku i widac, ze czytaja pytanie, odpowiadali w granicach pieciu minut. Dzialaja na papierach z Curacao wiec tak jak cala reszta rynku. Istotne jest to, ze nikt nie blokowal mi wyplat.