Start › Forums › Site Support & Feedback › dog › Reply To: dog
Konto zalozylem na poczatku roku, wiec po pol roku mam juz wyrobione zdanie. Chodzilo mi glownie o zwrot od przegranych, bo na start sypia kasa, a pozniej zapominaja o graczu. Na tej stronie jest z tym lepiej – zwrot naliczaja co tydzien, w moim przypadku bylo to kilka procent.
Sam wybor gier jest naprawde obszerny, choc regularnie odpalam moze dwadziescia. Za soft odpowiadaja Pragmatic Play, Play’n GO, Nolimit City oraz Yggdrasil, wiec standardowa czolowka. Za stoly odpowiada Evolution, wiec teleturnieje, ruletka i blackjack. Polskojezyczni krupierzy bywaja, tylko trzeba trafic na odpowiednia godzine.
Bonus na start siega 2000 zl razem z obrotami, wager ustawiono na x40, a wiec bez cudow, ale i bez przesady. Aktualne kody promocyjne i to co akurat leci znajdziesz pod adresem [url=https://presel.pl]fiery play pl[/url] bo oferta zmienia sie co miesiac. Warto tez zerknac na turnieje, czasem gra sie o naprawde sensowna kase.
Depozyt startuje od 40 zl, najczesciej wrzucam Blikiem, obsluguja karty oraz Bitcoina. Kasa wraca w ciagu doby na e-wallet, na karte potrafi ciagnac sie dwie doby. Dokumenty przyjeli za drugim razem, za pierwszym razem rachunek byl za stary, i tyle w temacie.
Na telefonie gram przez przegladarke i szczerze, appka nie jest mi potrzebna. Wczytuje sie bez zaciec, tylko transmisje live lubia przyciac na slabym zasiegu. Support odpowiada po polsku i to nie maszynowy belkot, odpowiadali w granicach pieciu minut. Dzialaja na papierach z Curacao a wiec szara strefa, trzeba miec tego swiadomosc. Istotne jest to, ze nikt nie blokowal mi wyplat.